fbpx
«Για μια γυναίκα» – Τραγούδια του Μεσοπολέμου

«Για μια γυναίκα» – Τραγούδια του Μεσοπολέμου

Μετά τις sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, το κοινό θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να παρακολουθήσει τη συναυλία «Για μια γυναίκα» – Τραγούδια του Μεσοπολέμου στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ.

Ο Δαυίδ Ναχμίας, ο συνθέτης που με την αδιάκοπη έρευνά του αναβίωσε τους μουσικούς θησαυρούς εκείνης της περιόδου, δημιούργησε μια νοσταλγική παράσταση μιας χρυσής εποχής και η Χρυσούλα Στεφανάκη με την αισθαντική φωνή της γίνεται η καλύτερη πρέσβειρα της περιόδου εκείνης. Ο Δαυίδ Ναχμίας στο πιάνο και η Χρυσούλα Στεφανάκη με την υπέροχη φωνή θα μας παρουσιάσουν μια σειρά από υπέροχα, γνωστά και άγνωστα τραγούδια.

Στη βραδιά θα ακουστούν τραγούδια των Κώστα Γιαννίδη, Σοφίας Βέμπο, Μιχάλη Σουγιούλ, Αλέκου Σακελλάριου, Αττίκ, Νίκου Γούναρη, Δανάης και Στέλλας Γκρέκα.

Μια εορταστική συναυλία λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, για να ξαναθυμηθούν οι μεγαλύτεροι αλλά και να μαθαίνουν οι νεότεροι κομμάτια της μουσικής μας ιστορίας. Μιας εποχής, ενός κόσμου που έχει πια χαθεί στο παρελθόν.

Η απέριττη, «ασπρόμαυρη» σκηνοθεσία της συναυλίας αναβιώνει τη γνήσια ατμόσφαιρα εκείνων των αξέχαστων παραστάσεων που ψυχαγωγούσαν τον λαό ενισχύοντας, ταυτόχρονα, την αισθητική του καλλιέργεια.

Παράσταση
Τετάρτη 27/12 στις 20.00

Τιμές εισιτηρίων
15, 20, 25 ευρώ
Προπώληση: www.viva.gr

Οργάνωση παραγωγής: Αργύρης Ναστόπουλος

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Συναυλία Σύγχρονων Επτανήσιων Συνθετών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος», θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Σύγχρονων Επτανήσιων Συνθετών. Οι συνθέτες Κώστας Αγουρίδης, Παύλος...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλίκη Καγιαλόγλου: «Η θαλασσινή ωδή του Fernando Pessoa και τα fados της εφηβείας μου»

Η Αλίκη Καγιαλόγλου ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Δήμο Αβδελιώδη παρουσιάζοντας εκ νέου την παράσταση, σε δική του σκηνοθεσία, Η θαλασσινή ωδή τουFernando Pessoa και ταfados της εφηβείας μου, το...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.