fbpx

Εκρηκτικό αφιέρωμα στον David Bowie από τους Bound Affairs

Εκρηκτικό αφιέρωμα στον David Bowie από τους Bound Affairs
Tην Παρασκευή 22 Μαΐου, στη σκηνή του Rockwood Live Stage ανεβαίνουν δυναμικά οι Bound Affairs για ένα εκρηκτικό αφιέρωμα στον απόλυτο εκφραστή του glam rock, David Bowie. Με απόλυτο σεβασμό, αφοσίωση και ενέργεια υπόσχονται μία αξέχαστη μουσική αναδρομή σε τραγούδια που σημάδεψαν τις δεκαετίες '70 και '80.

Μια ομάδα με μεγάλη πορεία στον χώρο της μουσικής, όπου ο καθένας συνδέεται και προβάλλει τη δική τoυ ταυτότητα χρησιμοποιώντας ως μέσο τη μουσική δημιουργία και την έκφραση.

Πρόκειται για την ελληνική David Bowie tribute band, μέλη της οποίας είναι οι: Στέλιος Δρακούλης – guitar & vocals, Γιάννης Σακκέτος – guitar & vocals, Σπύρος Χορομίδης – keyboards, Kώστας Ραγκαζάς – bass, Κώστας Χριστοδούλου – drums.

Παρασκευή 22 Μαΐου, ώρα έναρξης: 22:00
Rockwood Live Stage: Βασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Μουσείο
Τηλ. κρατήσεων: 698.0762062

Bound1

Bound1

Bound1

Bound1

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Συναυλία Σύγχρονων Επτανήσιων Συνθετών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος», θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Σύγχρονων Επτανήσιων Συνθετών. Οι συνθέτες Κώστας Αγουρίδης, Παύλος...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλίκη Καγιαλόγλου: «Η θαλασσινή ωδή του Fernando Pessoa και τα fados της εφηβείας μου»

Η Αλίκη Καγιαλόγλου ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Δήμο Αβδελιώδη παρουσιάζοντας εκ νέου την παράσταση, σε δική του σκηνοθεσία, Η θαλασσινή ωδή τουFernando Pessoa και ταfados της εφηβείας μου, το...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.