fbpx

ΕΤΕΡΟΦΩΝΕΣ ΕΛΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΜΑΜ

 

ΕΤΕΡΟΦΩΝΕΣ ΕΛΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΜΑΜΗ Καλλιόπη Βέττα και η Φωτεινή Βελεσιώτου, δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες με ιδιαίτερο ηχόχρωμα και αξιοσημείωτη πορεία , μαζί με το γνωστό συνθέτη και ενορχηστρωτή Γιάννη Ιωάννου και τον σολίστα του μπουζουκιού Σπύρο Γκούμα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό πρόγραμμα με τίτλο «Ετερόφωνες Έλξεις».

Από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο η Καλλιόπη Βέττα και η Φωτεινή Βελεσιώτου εκτός από γνωστά κομμάτια της προσωπικής δισκογραφίας τους, θα δώσουν το δικό τους στίγμα και χαρακτήρα σε διαχρονικές στιγμές, από όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού. Καταθέσεις όπως τα «Μην κλαις», «Ας ερχόσουν για λίγο», «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι», «Ένας αλήτης πέθανε», «Όλα σε θυμίζουν», «Τι πάθος», «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου», «Όσα η αγάπη ονειρεύεται», «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη», «Σαν μαγεμένο το μυαλό μου», «Πέρα από τη θάλασσα», «Γεννήθηκα για να πονώ», «Μέλισσες», «Στο Λιβυκό» και πολλά άλλα.

 

Η Καλλιόπη Βέττα και η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι δύο τραγουδίστριες που η ωριμότητά τους και η προσωπικότητά τους συμβαδίζουν με την ουσία και το χαραχτήρα των τραγουδιών ενώ διαθέτουν το χάρισμα να αναδείξουν αθέατες πτυχές τους και παράλληλα να υπογραμμίσουν την δυναμική, την ευαισθησία και τη φλόγα τους.

Ώρα έναρξης 23.00

Μουσική σκηνή Χαμάμ, Δημοφώντος 97, Άνω Πετράλων, 210-3421212, www.xamam.gr

vetta velesiotou

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.