fbpx
«...ένας ουρανός μ’ αστέρια»: Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

«...ένας ουρανός μ’ αστέρια»: Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος έρχεται στο «Sky Secrets of Athens», στον 3ο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, με το καλοκαιρινό crossover πρόγραμμα ...ένας ουρανός μ’ αστέρια. Η πρεμιέρα είναι στις 9 Ιουλίου, οι επόμενες εμφανίσεις στις 16, 23, 30 Ιουλίου & 6 Αυγούστου 2020.

Ο εκφραστικός τενόρος, με αξιοσημείωτη πορεία σε Παρίσι και Αθήνα, ανεβαίνει στο cocktail bar restaurant «Sky Secrets of Athens» για μια σειρά εμφανίσεων με ένα πρόγραμμα που θα σαγηνεύσει τους φίλους της ελληνικής και ξένης μουσικής. Ένα ευφάνταστο μουσικό κοκτέιλ που περιλαμβάνει νότες αθηναϊκής νύχτας με άρωμα γιασεμιού, ιταλική κομψότητα και ισπανικό πάθος, ενοποιημένα από το ιδιαίτερο προσωπικό ύφος του ερμηνευτή δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία.

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος σε ένα πρόγραμμα με κοινό εκφραστικό άξονα τη σπάνια ερμηνευτική του ευελιξία, θυμίζει στο κοινό μεγάλους ερμηνευτές και συνθέτες, από τον Αντρέα Μποτσέλι μέχρι τον Φρανκ Σινάτρα, και από τον Μουζάκη και τον Πλέσσα μέχρι τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη. Μαζί με τον μαέστρο Γιώργο Τσοκάνη & τον Χρίστο Θεοδώρου εναλλάξ στο πιάνο, ερμηνεύει παγκόσμιες επιτυχίες, αξεπέραστα ελληνικά τραγούδια, διάσημες ιταλικές καντσονέτες, αλλά και τραγούδια από αγαπημένα μιούζικαλ: «Time to say goodbye», «Caruso», «Il mondo», «Un altra te», «Volare – Nel blu dipinto di blu», «Quizas-quizas-quizas», «La storia de un amor», «Abrazame», «Σου σφυρίζω», «Σ’ αγαπώ σ’ όλες τις γλώσσες», «Διπλός καημός», «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε», «Τόσα καλοκαίρια», «Άγγιγμα ψυχής» και πολλά ακόμη γνωστά και αγαπημένα για όσους θα βρεθούν στο ανακαινισμένο «Sky Secrets of Athens», στον 3ο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Photo credits: Γιούλη Γεωργαντίδου
Art work αφίσας: Ντέσσυ Καραπτσάνσκα
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Τσαούσης

Πέμπτες 9, 16, 23, 30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου
Ώρα έναρξης: 21:00

«Sky Secrets of Athens»
3ος όροφος Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος
Τηλ.: 6987.240328

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλίκη Καγιαλόγλου: «Η θαλασσινή ωδή του Fernando Pessoa και τα fados της εφηβείας μου»

Η Αλίκη Καγιαλόγλου ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Δήμο Αβδελιώδη παρουσιάζοντας εκ νέου την παράσταση, σε δική του σκηνοθεσία, Η θαλασσινή ωδή τουFernando Pessoa και ταfados της εφηβείας μου, το...

ΜΟΥΣΙΚΗ
«Παναγία – Η Μητέρα του Φωτός»: ένα σύγχρονο ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Ινστιτούτο «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τη Διεύθυνση Πολιτισμού Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.