fbpx
Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στη σκηνή του Faust

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στη σκηνή του Faust

Ο ανατρεπτικός τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, έπειτα από μια γεμάτη και ποικιλόμορφη δημιουργική χρονιά, με συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, παραστάσεις με συνεχόμενες παρατάσεις που επαινέθηκαν από κοινό και media, έρχεται για πρώτη φορά στη σκηνή του Faust.

Για τις πρώτες τρεις Κυριακές του Δεκεμβρίου, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιχειρεί να παρουσιάσει μια ιδιαίτερα φιλόδοξη μουσική πρόταση με ανανεωμένο ρεπερτόριο από τη διεθνή και ελληνική μουσική σκηνή.

Μαζί με πέντε εξαιρετικούς σολίστες, ερμηνεύει παγκόσμιες επιτυχίες από τραγούδια των Presley, Sinatra, Murolo, Piovani, αλλά και αξεπέραστα ελληνικά τραγούδια των Μουζάκη, Πλέσσα, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη κ.ά. Δεν γίνεται να λείψουν, βέβαια, και οι διάσημες ιταλικές καντσονέτες, μεγάλες «στιγμές» του musical, αλλά και γνωστές άριες από τον κόσμο της όπερας που συναντούν ακούσματα του Freddie Mercury και του Sting.

Ένα πρόγραμμα με τραγούδια ιδιαίτερων εκφραστικών και φωνητικών απαιτήσεων, τα οποία συνθέτουν ένα μαγικό ταξίδι στην ατμοσφαιρική σκηνή του Faust.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Γιάννης Καφετζόπουλος: πλήκτρα
Κώστας Σμόνος: κιθάρες
Μανώλης Τόμπρος: τύμπανα
Κώστας Κωνσταντίνου: κοντραμπάσο
Χρήστος Κυριαζής: σαξόφωνο
Νίκος Τσαούσης: καλλιτεχνική επιμέλεια – management (επικοινωνία: 306944661403, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Φωτογραφία: Γιούλη Γεωργαντίδου
Αφίσα: Κατερίνα Γκούμα

Έναρξη: Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Παραστάσεις: 1, 8 & 15 Δεκεμβρίου

Είσοδος: 10€ (χωρίς ποτό)

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12, Αθήνα
Τηλ.: 210.3234095
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλίκη Καγιαλόγλου: «Η θαλασσινή ωδή του Fernando Pessoa και τα fados της εφηβείας μου»

Η Αλίκη Καγιαλόγλου ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Δήμο Αβδελιώδη παρουσιάζοντας εκ νέου την παράσταση, σε δική του σκηνοθεσία, Η θαλασσινή ωδή τουFernando Pessoa και ταfados της εφηβείας μου, το...

ΜΟΥΣΙΚΗ
«Παναγία – Η Μητέρα του Φωτός»: ένα σύγχρονο ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Ινστιτούτο «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τη Διεύθυνση Πολιτισμού Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.