fbpx
Το Orange Water 3 στην Πάρο

Το Orange Water 3 στην Πάρο

To Αρχαιολογικό Μουσείο Πάρου (Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων) φιλοξενεί από τον Ιούλιο το διεθνές φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης «Orange Water 3», παρουσιάζοντας στους χώρους του, ως συνδιοργανωτής του φεστιβάλ, εικαστική έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 21 Οκτωβρίου 2017.

Το φεστιβάλ αποτελεί γέφυρα πολιτισμού μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας, περιλαμβάνοντας εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, βιντεοπροβολές και εγκαταστάσεις από διακεκριμένους Έλληνες, Ολλανδούς αλλά και άλλων εθνικοτήτων εικαστικούς. Στην παρούσα έκθεση συμμετέχουν οι: Ad Arma, Αγγέλικα Βαξεβανίδου, Κατερίνα Καλούδη, Ευγενία Κουμαντάρου, Jan Mulder, Gert van Oortmerssen, Απόστολος Φανακίδης, Δήμητρα Χανιώτη. Την επιμέλεια έχει ο Αποστόλης Ζολωτάκης.

Κατά τα έτη 2015 («Orange Water 1») και 2016 («Orange Water 2»), συμμετείχαν 91 εικαστικοί σε 21 σημαντικούς χώρους τέχνης και μουσεία, τελώντας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και της Ολλανδικής Πρεσβείας. Το 2017, το «Orange Water 3» ξεκίνησε από το SAF για να συνεχίσει το ταξίδι του στην υπόλοιπη Ελλάδα και να ολοκληρωθεί το 2018 με δράσεις στο εξωτερικό. Φέτος, συμπεριλαμβάνει και άλλες τέχνες ενώ συνεργάζεται με εικαστικές πλατφόρμες όπως οι: Focus Europa (Γερμανία), Bildrecht (Αυστρία), t-short (Ελλάδα).

Πληροφορίες στο τηλ. 2284021231

Ώρες λειτουργίας
Κάθε μέρα εκτός Δευτέρας (8.00 - 15.00)

Αρχαιολογικό Μουσείο Πάρου
Παροικιά

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.