fbpx

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΒΑΝΙΑΣ ΞΥΔΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΒΑΝΙΑΣ ΞΥΔΑΣ

Μια σειρά από σαράντα φωτογραφίες του Βάνια Ξύδα παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο Λεμόνι μέχρι τις 31 Απριλίου 2014. Η φωτογραφική δουλειά του Βάνια Ξύδα είναι ένα ταξίδι εναλλαγών. Ένα δέντρο, το νερό, ένα σύννεφο, ένα κτίριο ή ένα πρόσωπο γίνεται κάθε φορά το επίκεντρο, γύρω από το οποίο διαδραματίζεται μια ολόκληρη πραγματικότητα. Περάσματα από τοπία, αντικείμενα, ανθρώπους με κοινό σημείο την κίνηση μέσα στο ακίνητο και αποφασιστικά δομημένο κάδρο. Το καθετί αποκτά μοναδική αξία και αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη σύνθεση του όλου.

Ο Βάνιας Ξύδας γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα και ασχολείται με τη φωτογραφία από τα νεανικά του χρόνια. Σπούδασε Ιστορία Τέχνης και Φωτογραφία στο Παρίσι, όπου και εργάστηκε ως φωτογράφος. Από το 1986 ζει και εργάζεται στην Αθήνα, στον χώρο της διαφημιστικής φωτογραφίας. Έχει συμμετάσχει σε ομαδική έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ισπανικής Πρεσβείας.

Βιβλιοπωλείο Λεμόνι, Ηρακλειδών 22, Θησείο, τηλ.: 210 3451390.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.