fbpx
Το θηρίο στο πιάνο

Το θηρίο στο πιάνο

Η Agatha Christie υπογράφει ως Mary Westmacott σε έξι κοινωνικά μυθιστορήματα που εκδόθηκαν για πρώτη φορά την περίοδο 1930-1956.

Η διάσημη μυθιστοριογράφος αποκαλύπτει μια διαφορετική όψη της συγγραφικής πένας της, δείχνοντας το αξεπέραστο ταλέντο της.

Ο Βέρνον Ντέιρ είναι ένας ευαίσθητος, κορυφαίος μουσικός, μια μεγαλοφυΐα. Αλλά είναι μεγάλο το τίμημα που πρέπει να πληρώσει για το ταλέντο του, και ιδίως αυτό που πρέπει να πληρώσουν οι συγγενείς του και οι δύο γυναίκες της ζωής του. Η προφυλαγμένη, περίκλειστη παιδική ηλικία του στο σπίτι που τόσο λατρεύει δεν προετοίμασε τον Βέρνον για τη σκληρή πραγματικότητα της ενήλικης ζωής και, προκειμένου να συνθέσει το κορυφαίο αριστούργημα της ζωής του, πρέπει να προβεί σε μια κρίσιμη απόφαση δίχως χρόνο να υπολογίσει τις συνέπειες.

Το Θηρίο στο πιάνο αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού συνθέτη που σκοτώνεται, υποτίθεται, στον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο, κι ο οποίος επινοεί εκ νέου την ταυτότητά του.

 

Το θηρίο στο πιάνο
Mary Westmacott
Μετάφραση: Αύγουστος Κορτώ
Διόπτρα
448 σελ.
ISBN 978-960-605-390-0
Τιμή: €15,50
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.