fbpx
Οι πρώτες δεκαπέντε ζωές του Χάρι Όγκοστ

Οι πρώτες δεκαπέντε ζωές του Χάρι Όγκοστ

Ο Χάρι Όγκοστ είναι ένας Καλατσάκρα, ένας Ουροβόρος, προορισμένος να ζει, να πεθαίνει και να ξαναγεννιέται μέσα στο ίδιο σώμα, με ανέπαφη τη μνήμη των προηγούμενων ζωών του. Δεν είναι ο μόνος, υπάρχουν πολλοί Καλατσάκρα, που μέσα από μια μυστική εταιρεία, τη Λέσχη του Κρόνου, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της χρονικής σειράς του κόσμου και αποτρέπουν έτσι το τέλος του – με τον όρο ότι κάθε παρέμβασή τους στην ιστορία απαγορεύεται και τιμωρείται αυστηρά.

Ωστόσο, τα μηνύματα που φτάνουν από μελλοντικές γενιές Καλατσάκρα λένε ότι ο κόσμος οδηγείται στο τέλος πριν την ώρα του, και ο Χάρι ταλαντεύεται αν πρέπει ή όχι να προσπαθήσει να το εμποδίσει: συγκεκριμένα, να σταματήσει με κάθε τρόπο τον φίλο και «συνταξιδιώτη» του Βίκτορ, έναν αποστάτη Καλατσάκρα που εξοντώνει άλλους και γίνεται ο μεγάλος αντίπαλος και η νέμεσή του.

Μέσα από μια εξαιρετική αίσθηση της ιστορίας, η Κλαιρ Νορθ διατρέχει κρίσιμα γεγονότα ανά τους αιώνες και εισάγει φαινομενικά ασήμαντες αλλαγές, που έχουν όμως πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα στη ροή του χρόνου. Τι θα συμβεί, για παράδειγμα, αν μια αποφασιστική τεχνολογική εφεύρεση εμφανιστεί λίγο νωρίτερα στην ιστορία; Ή αν ένας μεγάλος δικτάτορας δολοφονηθεί πριν ολοκληρώσει τα καταστροφικά του σχέδια;

 

Οι πρώτες δεκαπέντε ζωές του Χάρι Όγκοστ
Claire North
Μετάφραση: Γιάννης Βογιατζής
Αλεξάνδρεια
448 σελ.
ISBN 978-960-221-736-8
Τιμή: €15,90
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.