fbpx
Bloodman Robert Pobi Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα - Σαμπατάκου Bell

Bloodman


Ο ειδικός πράκτορας του FBI Τζέικ Κόουλ έχει μια μοναδική ικανότητα: να αποκρυπτογραφεί τη γλώσσα των δολοφόνων, αναπαράγοντας τη σκηνή του εγκλήματος στο μυαλό του σαν τρισδιάστατη εικόνα. Μετά από πολλά χρόνια απουσίας, ο Τζέικ επιστρέφει στο πατρικό του, στο Μόντοκ του Λονγκ Άιλαντ, για να δει τον πατέρα του, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Όταν μια γυναίκα και ο μικρός της γιος βρίσκονται άγρια δολοφονημένοι λίγο έξω από την πόλη, ο Τζέικ θα κληθεί να βοηθήσει με την εμπειρία του τον σερίφη Μάικ Χάουζερ στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Ο Τζέικ Κόουλ θα μπει στο διεστραμμένο μυαλό του δολοφόνου. Αλλά όταν αντιλαμβάνεται ότι το φρικιαστικό διπλό έγκλημα συνδέεται με τη δολοφονία της μητέρας του πριν από τριάντα χρόνια, η υπόθεση γίνεται προσωπική.

Αντιμέτωπος με τα φαντάσματα του παρελθόντος και με την καταιγίδα του αιώνα να κατευθύνεται προς το Μόντοκ, ο Τζέικ ξέρει πως ο χρόνος τελειώνει. Πρέπει να βρει τον δολοφόνο πριν ο Bloodman βρει τον ίδιο...

Bloodman
Robert Pobi
Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα - Σαμπατάκου
Bell
480 σελ.
ISBN 978-960-507-108-0
Τιμή: €7,50
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.