fbpx
Τα τείχη Βλαντίμιρ Μεντίνσκι Φίλντισι

Τα τείχη


«Ο Βλαντίμιρ Μεντίνσκι έγραψε ένα βιβλίο σύμφωνο με τις καλύτερες παραδόσεις του ιστορικού περιπετειώδους μυθιστορήματος. Επέλεξε μια κατάλληλη για αστυνομικό μυθιστόρημα εποχή της ρωσικής ιστορίας, την Εποχή των Ταραχών, η οποία καθεαυτή αποτελεί μια τόσο μπερδεμένη περίοδο που δεν υπόκειται σε απο-κρυπτογράφηση. Το βιβλίο του Βλαντίμιρ Μεντίνσκι εμπεριέχει διπλό αναγνωστικό ενδιαφέρον. Το αστυνομικό μυθιστόρημα καθηλώνει με την περίτεχνη, έντονη πλοκή. Η ιστορική ακρίβεια προκαλεί την επιθυμία να μάθουμε περισσότερα για εκείνες τις ταραχώδεις, αλλά φωτεινές εποχές, για ήρωες ελληνικών διαστάσεων», γράφει ο Βίκτωρ Γιεροφέγιεφ.

Το μυθιστόρημα του Βλαντίμιρ Μεντίνσκι Τα τείχη κυκλοφόρησε το 2012 και επαινέθηκε τόσο από την κριτική όσο και από τους αναγνώστες. Παρέμεινε για πολλούς μήνες πρώτο στη λίστα των ευπώλητων και παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή βιβλία της Ρωσίας.

Τα τείχη
Βλαντίμιρ Μεντίνσκι
Φίλντισι
656 σελ.
ISBN 978-618-5101-20-6
Τιμή: €18,02
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.