fbpx

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΚΥΛΟΣ

Ένα σημείωμα, τέσσερις λέξεις - και η οργανωμένη ζωή του Άνταμ Μαρτς γίνεται κομμάτια. Κλασικός εργασιομανής, με μοναδικό στόχο την αναρρίχηση στην ιεραρχία των επιχειρήσεων, ο Άνταμ χάνει τα πάντα εξαιτίας μιας παρεξήγησης, μιας στιγμιαίας απώλειας ελέγχου, της συσσωρευμένης έντασης μιας ολόκληρης ζωής. Η οικογένειά του -που αποδεικνύεται ότι ενδιαφερόταν μόνο για τις ανέσεις που της παρείχε- τον απορρίπτει, και καταλήγει να ζει μόνος και άνεργος σε μια φτωχογειτονιά. Υποχρεωμένος να προσφέρει κάποιες ώρες κοινωνικής εργασίας, ανακαλύπτει την άλλη πλευρά της ζωής, αυτή των απόρων και των αστέγων, και ξαναθυμάται τα δικά του δύσκολα παιδικά χρόνια.

Ο Τσανς είναι ένα πίτμπουλ που μεγάλωσε εξίσου δύσκολα -μέσα σ' ένα κλουβί, σ' ένα σκοτεινό υπόγειο- και εκπαιδεύτηκε για να αγωνίζεται σε κυνομαχίες. Θα βρει κατά τύχη την ελευθερία του, αλλά θα τη χάσει ξανά και θα καταλήξει σε άλλο κλουβί σ' ένα καταφύγιο ζώων, όπου όμως πλέον κινδυνεύει με ευθανασία λόγω της ράτσας του.

Η τύχη θα ενώσει αυτούς τους δυο απόκληρους και όλα θα αλλάξουν στη ζωή τους. Οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν σε μια ιστορία αγάπης, απώλειας και αφοσίωσης και θα δώσουν αγώνα για μια νέα αρχή.

Ένας καλός σκύλος Susan Wilson μετάφραση: Ρένα Χατχούτ ΚλειδάριθμοςΈνας καλός σκύλος
Susan Wilson
μετάφραση: Ρένα Χατχούτ
Κλειδάριθμος
362 σελ.
Τιμή € 15,50

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.