fbpx

Μέλισσες στην ομίχλη

Δύο αδερφές που από μικρές έχουν ανατραφεί έτσι ώστε να απεχθάνονται η μία την άλλη, ένας τάφος κρυμμένος στον κήπο και η Εύα, η τρομερή αρχηγός της οικογένειας, της οποίας τα πικρόχολα παράπονα δονούν την ατμόσφαιρα σαν βουητό μελισσών.
Σ' αυτό το περιβάλλον η Μερίντια, που αγωνίζεται να σώσει τη ζωή και το γάμο της, ξεθάβει παλιά μυστικά γύρω από το δικό της παρελθόν και ανακαλύπτει σοκαριστικές αλήθειες για την καινούρια της οικογένεια, που ωθούν την αγάπη, το κουράγιο και την πνευματική της ακεραιότητα στα όρια.
Το Μέλισσες στην Ομίχλη παρακολουθεί τη ζωή τριών γενεών γυναικών, καταγράφοντας τα ηφαιστειώδη πάθη και τα εκρηκτικά συναισθήματά τους, τις πρόσκαιρες συμμαχίες, τις δεισιδαιμονίες και τις πολύπλοκες μηχανορραφίες τους, στο πλαίσιο μιας μυθικής πόλης όπου πνεύματα και ξόρκια, μάγισσες και δαίμονες, προφητείες και αποκαλύψεις αποτελούν καθημερινή πραγματικότητα.

Μέλισσες στην ομίχλη
Έρικ Σετίαουαν
μετάφραση: Φανή Πανταζή
Λιβάνη
477 σελ.
Τιμή € 13,50

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.