fbpx
Η φιλοσοφία σε κόμικς

Η φιλοσοφία σε κόμικς

Στο Η φιλοσοφία σε κόμικς, οι Μάικλ Φ. Πάτον και Κέβιν Κάνον μάς εισάγουν σε έναν σύνθετο κόσμο με τον πιο απλό τρόπο. Με τον Ηράκλειτο για οδηγό μας, ταξιδεύουμε στον ποταμό της φιλοσοφίας, γνωρίζοντας κορυφαίους στοχαστές που άφησαν το στίγμα τους σε μια διάρκεια τριών χιλιετιών και παρακολουθώντας συζητήσεις και διαφωνίες πάνω σε διάφορα πεδία: από τη λογική και τη νόηση μέχρι την ηθική και την έννοια του θείου. 

Συνδυάζοντας τα παιχνιδιάρικα σκίτσα του Κάνον με τα χιουμοριστικά και επιμορφωτικά κείμενα του Πάτον, η Φιλοσοφία σε κόμικς κάνει ξανά διασκεδαστική την αναζήτηση της αλήθειας, μεταδίδοντάς μας ταυτόχρονα την αγάπη για τη σοφία και τη γνώση. 

«Ο Μάικλ Φ. Πάτον και ο Κέβιν Κάνον έχουν καταφέρει κάτι εκπληκτικό: μια ενδελεχή εισαγωγή στη φιλοσοφία σε μορφή κόμικς. Με απαράμιλλο πνεύμα, εξαιρετικό ρυθμό και φοβερά σκίτσα, οι δημιουργοί συστήνουν στον αναγνώστη, με τρόπο απλό αλλά και ακριβή, βασικές ιδέες από τον κόσμο της φιλοσοφίας, μυώντας τον στον Δυτικό τρόπο σκέψης». – Mark Lance, καθηγητής Φιλοσοφίας και Δικαίου, Πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν

 

Η φιλοσοφία σε κόμικς
Μάικλ Φ. Πάτον
Μετάφραση: Έρρικα Πάλλη
Εικονογράφηση: Κέβιν Κάνον
Ψυχογιός
184 σελ.
ISBN 978-618-01-2013-4
Τιμή: €9,90

001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.