fbpx
Τρεις σκιές

Τρεις σκιές


Ο Γιοακίμ και οι γονείς του ζουν ευτυχισμένοι, σε μια κοιλάδα ανάμεσα στους λόφους, μακριά απ’ τον κόσμο και τα βάσανά του. Όταν ξαφνικά εμφανίζονται οι σκιές, απειλητικές και επίμονες, πατέρας και γιος αναγκάζονται να φύγουν για ένα ασυνήθιστο ταξίδι. Μπορείς, όμως, να αποφύγεις το αναπόφευκτο;

Οι Τρεις σκιές γεννήθηκαν από πραγματικό γεγονός που βίωσε ο συγγραφέας, όταν στενοί του φίλοι έχασαν το παιδί τους σε πολύ μικρή ηλικία. Ο C. Pedrosa δημιούργησε μια δυνατή, γλυκόπικρη και συγκινητική ιστορία, τοποθετημένη σε παλαιότερη εποχή, για να μιλήσει για το δύσκολο θέμα του θανάτου ενός παιδιού, την απεγνωσμένη προσπάθεια των γονιών του να το σώσουν και, όταν είναι πλέον σίγουρο πως αυτό δεν είναι δυνατόν, την άρνηση του πατέρα να δεχτεί την απώλεια – άρνηση που γίνεται εμμονή και οδηγεί σε παραλογισμούς.

Ένα πρωτότυπο σε σύλληψη graphic novel, εικονογραφημένο εξαιρετικά.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 2007 και, την επόμενη χρονιά, βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς της Αγκουλέμ (Prix des Essentiels d’Angoulême). Έχει λάβει και άλλα βραβεία και διακρίσεις τόσο στη Γαλλία όσο και σε άλλες χώρες, ενώ έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από δέκα γλώσσες.

Τρεις σκιές
Cyril Pedrosa
μετάφραση: Γεωργία Τσάκωνα
εικονογράφηση: Cyril Pedrosa
Ηλίβατον
282 σελ.
Τιμή € 17,00
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.