fbpx
Πανοραμικό ταξίδι στη νήσο Κρήτη

Πανοραμικό ταξίδι στη νήσο Κρήτη

Ο φωτογράφος Μαζωνάκης Γιώργος δημιουργεί το πρώτο του έγχρωμο φωτογραφικό λεύκωμα, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Mystis, μεταφέροντας τις οπτικές εμπειρίες από τα συνεχή ταξίδια στην Κρήτη, με τη δική του πανοραμική ματιά.
«Υπάρχουν πολλά θαυμάσια μέρη στην Ελλάδα, τα οποία αξίζει κανείς να επισκεφθεί. Όπως και υπάρχουν και άλλα που δε διαθέτουν κάτι ξεχωριστό να επιδείξουν όμως τα αγαπάμε γιατί είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μας και είναι γνωστό πως δένεται ο άνθρωπος με τη γη που τον γέννησε. Η Κρήτη όμως, είναι από εκείνα τα μέρη που θα ήθελες, θα ονειρευόσουν να είναι η πατρίδα σου.»
Στέφανος Ψημμένος, Εξερευνητής-Εκδότης του «Ανεξερεύνητη Κρήτη»
«Το φωτογραφικό ταξίδι στο τοπίο της Κρήτης είναι μια εμπειρία μοναδική όπως και ο τόπος με τους ανθρώπους του. Τοπίο απρόβλεπτο με συνεχείς εναλλαγές, διαφορετικό σε κάθε στροφή του δρόμου με ατέλειωτες κορφές που ακολουθούν γόνιμα οροπέδια, άγνωστους αρχαιολογικούς χώρους και χωριά ξεχασμένα, αμέτρητα σπήλαια και φαράγγια που χαρακώνουν βαθειά το κορμί της και σε προ(σ)καλούν να τα ανακαλύψεις δίνοντάς σου κάθε φορά την ψευδαίσθηση ότι είσαι ο άνθρωπος που τα αντίκρισε και τα βάδισε για πρώτη φορά.»
Χριστόφορος Χειλαδάκης, Εξερευνητής-Αρθρογράφος στο «Κρητικό Πανόραμα»

Πανοραμικό ταξίδι στη νήσο Κρήτη
Γιώργος Μαζωνάκης
Mystis
142 σελ.
Τιμή € 24,80

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.