ΤΟ ΣΚΑΡΙ

Τριάντα ένα ποιήματα που μιλούν για το πώς αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας, τη διαφορετικότητα, την ειλικρίνεια, τη συντροφικότητα, την ομορφιά, την αγάπη.
Η Αλίς Πονηρού με τη δεύτερη αυτή ποιητική της συλλογή παρακινεί τον αναγνώστη να ξεκλειδώσει συρτάρια, μπαούλα και δωμάτια ώστε να αντιμετωπίσει τις δικές του τρικυμίες.
Προσπαθεί με «το σκαρί» της να οδηγήσει με ασφάλεια σε φουρτουνιασμένες θάλασσες εκείνους που επιθυμούν μια ενδοσκόπηση, μια αναζήτηση στον κόσμο των συναισθημάτων.

Τριάντα ένα ποιήματα που μιλούν για το πώς αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας, τη διαφορετικότητα, την ειλικρίνεια, τη συντροφικότητα, την ομορφιά, την αγάπη. Η Αλίς Πονηρού με τη δεύτερη αυτή ποιητική της συλλογή παρακινεί τον αναγνώστη να ξεκλειδώσει συρτάρια, μπαούλα και δωμάτια ώστε να αντιμετωπίσει τις δικές του τρικυμίες. Προσπαθεί με «το σκαρί» της να οδηγήσει με ασφάλεια σε φουρτουνιασμένες θάλασσες εκείνους που επιθυμούν μια ενδοσκόπηση, μια αναζήτηση στον κόσμο των συναισθημάτων.  Το σκαρί Αλίς Πονηρού Ιωλκός 44 σελ. Τιμή € 8,00Το σκαρί Αλίς Πονηρού Ιωλκός 44 σελ. Τιμή € 8,00Το σκαρί
Αλίς Πονηρού
Ιωλκός
44 σελ.
Τιμή € 8,00

 

ΦΙΛΙΚΑ SITE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ 4 (ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ)
11635 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.-FAX: 210-7212307
info@diastixo.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

*  Το email σας:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest iconyoutube iconrss icon

Με την υποστήριξη του diastixo.gr - Designed by: artspr