ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Rudyard Kipling (1865-1936) συνήθιζε να διηγείται ιστορίες τα βράδια στη μικρή του κόρη Τζόζεφιν για να κοιμηθεί. Μία από αυτές τις ιστορίες –γεμάτες αγάπη και τρυφερότητα– που εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1902 με τον τίτλο Ιστορίες ακριβώς έτσι (Just so stories), είναι το Πώς γράφτηκε η πρώτη επιστολή.
Πριν από πολλά πολλά χρόνια, στην εποχή των σπηλαίων, ένα πολύ πολύ ξεχωριστό παιδί η Ταφιμάι Μεταλουμάι που σημαίνει «νεαρή-χωρίς-καθόλου-τρόπους-που-πρέπει-να-τις-φάει» ή αλλιώς Τάφι, αποφασίζει να βοηθήσει τον ξεχασιάρη μπαμπά της. Και τότε ένας ευγενικός Ξένος μπαίνει σε μπελάδες, έξι κυρίες των σπηλαίων ξεχνούν τους καλούς τους τρόπους και μια ολόκληρη φυλή αναστατώνεται… Κι όμως! Ένα φύλλο σημύδας τα εξηγούσε όλα!
Η ιστορία γραμμένη με χιούμορ και φαντασία ζωντανεύει μέσα από τις πολύ όμορφες ζωγραφιές του Νικόλα Ανδρικόπουλου και μαθαίνει στα παιδιά τη σπουδαιότητα της γραφής και την αξία της επικοινωνίας.

Πώς γράφτηκε η πρώτη επιστολή Rudyard Kipling εικονογράφηση: Νικόλας Ανδρικόπουλος μετάφραση: Κατερίνα Μπουνιαλέτου διασκευή: Σωτηρία Δούνη ΑράδαΠώς γράφτηκε η πρώτη επιστολή
Rudyard Kipling
εικονογράφηση: Νικόλας Ανδρικόπουλος
μετάφραση: Κατερίνα Μπουνιαλέτου
διασκευή: Σωτηρία Δούνη
Αράδα
27 σελ.
Τιμή € 14,00

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: