fbpx
Μια κάμπια πολύ πεινασμένη Eric Carle Εικονογράφηση: Eric Carle

Μια κάμπια πολύ πεινασμένη


Η μεταμόρφωση μιας μικρής πεινασμένης κάμπιας σε μια υπέροχη, πολύχρωμη πεταλούδα!

Ένα βιβλίο για την Άνοιξη, την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.
Ένα βιβλίο για μικρά παιδιά, που υμνεί την ομορφιά και τη μαγεία της Φύσης.

Ένας σπουδαίος εικονογράφος και συγγραφέας, ο Eric Carle, αφηγείται με τον δικό του μοναδικό τρόπο ένα από τα μικρά καθημερινά θαύματα της Φύσης, σε ένα βιβλίο που θα το χαρούν τα πολύ μικρά παιδιά, ενώ, ταυτόχρονα, θα μαθαίνουν διασκεδάζοντας τους αριθμούς ως το δέκα, τις ημέρες της εβδομάδας και διάφορα τρόφιμα.

50 Χρόνια Βιβλίο!
Φέτος συμπληρώνονται 51 χρόνια από την πρώτη έκδοση αυτού του βιβλίου που αγάπησαν εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. Κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρας και νύχτας, πουλιέται ένα ακόμη αντίτυπο αυτού του κλασικού πια βιβλίου που έχει μεταφραστεί σε 45 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 29 εκατομμύρια αντίτυπα. Οι Times της Νέας Υόρκης ανακήρυξαν την Κάμπια ένα από τα πιο πετυχημένα παιδικά βιβλία που εκδόθηκαν ποτέ. Η φαινομενικά απλή ιστορία της κάμπιας που μεταμορφώνεται σε πανέμορφη πεταλούδα και η οποία γοητεύει μικρούς και μεγάλους –γονείς, δασκάλους, βιβλιοθηκάριους– κρύβει μια ιστορία από τη φύση, ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, μια περίτεχνη σύνθεση εκρηκτικών χρωμάτων και μια σειρά από παιχνιδιάρικες τρύπες μέσα από τις οποίες και το πιο μικρό δαχτυλάκι μπορεί να ξεκινήσει το μαγικό του ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου.

Το μυστικό των βιβλίων του Eric Carle βρίσκεται στη βαθιά του κατανόηση και στον σεβασμό που έχει για τα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του κάποιον που μοιράζεται μαζί τους τις πιο δικές τους σκέψεις και συναισθήματα.

Μια κάμπια πολύ πεινασμένη
Eric Carle
Εικονογράφηση: Eric Carle
30 σελ.
ISBN: 978-960-471-124-6
Τιμή: €13,50
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.