fbpx
Μεγαλώνω τη γιαγιά μου Αγάπη και φροντίδα στους ηλικιωμένους - Σεβασμός στα δικαιώματά τους Βαγγέλης Ηλιόπουλος Ζωγραφική: Κάτια Βαρβάκη Νομική Βιβλιοθήκη

Μεγαλώνω τη γιαγιά μου


Τα βιβλία της σειράς «Μικρά βήματα – Μεγάλοι δρόμοι» της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης προσεγγίζουν με σεβασμό και ειλικρίνεια μεγάλα θέματα –αξίες για τη ζωή του ενεργού πολίτη– με μικρά τρυφερά βήματα. Πρόκειται για σύντομες και απλές ιστορίες, οι οποίες παίρνουν τον αναγνώστη από το χέρι για μια περιδιάβαση στην αληθινή ζωή.

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος θίγει το θέμα του σεβασμού και της προσφοράς στην τρίτη ηλικία. Θέμα σημαντικό για τα παιδιά, που βλέπουν τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στα αγαπημένα πρόσωπα του παππού και της γιαγιάς, οι οποίοι πολλές φορές τα μεγάλωσαν. Η ιστορία του βιβλίου βοηθά τα παιδιά να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για τη γιαγιά και τον παππού, ενώ δείχνει πως με την αγάπη μπορούμε να διατηρήσουμε τη σχέση μαζί τους ζωντανή ακόμη κι αν χρειαστεί οι ρόλοι να αλλάξουν.

Στη νέα σειρά, τις εικόνες δημιουργούν εξαιρετικοί ζωγράφοι, πολλοί από τους οποίους πρώτη φορά απευθύνονται σε παιδιά. Χέρι χέρι, η λογοτεχνία και η ζωγραφική μυούν το παιδί στην αληθινή ζωή και τις αξίες της. Ανοίγοντας κάθε βιβλίο ο αναγνώστης μπαίνει σε μια αίθουσα τέχνης. Η ζωγράφος του πρώτου βιβλίου της σειράς είναι η Κάτια Βαρβάκη.

Μεγαλώνω τη γιαγιά μου
Αγάπη και φροντίδα στους ηλικιωμένους - Σεβασμός στα δικαιώματά τους
Βαγγέλης Ηλιόπουλος
Ζωγραφική: Κάτια Βαρβάκη
Νομική Βιβλιοθήκη
36 σελ.
ISBN 978-960-562-566-5
Τιμή: €12,99
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.