fbpx
Μην τρως ό,τι σου σερβίρουν Ελένη Σβορώνου Εικονογράφηση Σοφία Μαμαλίγκα Νομική Βιβλιοθήκη

Μην τρως ό,τι σου σερβίρουν


Ο κύριος Φρικασές, ο γευσιγνώστης-φιλόσοφος, θα μας οδηγήσει, χέρι χέρι, μπουκιά τη μπουκιά, σε μια πολιτεία που υπήρξε κάποτε ο παράδεισος της γεύσης και της υγιούς οικονομίας και θα μας δείξει με το παράδειγμά του ότι χάρη στους νόμους που μας προστατεύουν από κάθε λογής αυθαιρεσίες, οι οποίες μπορεί να συμβούν στην παραγωγή της τροφής μας, μπορούμε να διεκδικούμε τροφή που σέβεται την υγεία μας και τον πλανήτη μας.

Άπειρα είναι τα ζητήματα που συνδέονται με τη διατροφή μας. Σήμερα που η τροφή ακολουθεί λαβυρινθώδη μονοπάτια ώσπου να φτάσει στο πιάτο μας είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι ενημερωμένος καταναλωτής, να τρως σωστά, υγιεινά, συμβάλλοντας στην οικονομία της χώρας σου και προστατεύοντας τον πλανήτη. Ο κύριος Φρικασές αναλαμβάνει να βοηθήσει τα παιδιά μέσα από ευχάριστες και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο τέλος του βιβλίου.

Το βιβλίο της Ελένης Σβορώνου κυκλοφορεί στο πλαίσιο της σειράς Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη, η οποία απευθύνεται και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, προτρέποντάς τους να διαβάσουν τις ιστορίες αυτές μαζί με τα παιδιά και να συζητήσουν στη συνέχεια για τα ζητήματα που αναδεικνύονται.

Μην τρως ό,τι σου σερβίρουν
Ελένη Σβορώνου
Εικονογράφηση Σοφία Μαμαλίγκα
Νομική Βιβλιοθήκη
120 σελ.
ISBN 978-960-562-473-6
Τιμή: €13,99
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.