fbpx
Το παραμύθι της τετράγωνης λογικής

Το παραμύθι της τετράγωνης λογικής

Τετραγώνισε πλατείες, πίτσες, νομίσματα, πινακίδες και ονόματα. Εξαφάνισε κουλούρια, καλλιτεχνικά κυκλώματα, κυκλάμινα, υδρόγειες σφαίρες και καθετί στρογγυλό ή σφαιρικό. Πάντα χρησιμοποιώντας με το χειρότερο τρόπο την ευφυΐα του.

Το παραμύθι της τετράγωνης λογικής, αφηγείται τις περιπέτειες ενός πρίγκιπα που αγαπούσε τα αινίγματα και χάρη στην εξυπνάδα του κατάφερε να γίνει βασιλιάς...
Ο τετραγωνισμός του κύκλου ήταν μόνο η αφορμή για να έρθει αντιμέτωπος με τη μοίρα του και να την προκαλέσει σε μια μάχη μέχρι εσχάτων. Ο άλυτος γρίφος άφησε να αναδειχθούν οι πιο σκοτεινές πλευρές του χαρακτήρα του. Από καλοκάγαθος ηγεμόνας μεταλλάχθηκε σε ανθρωπόμορφο τέρας, επιβάλλοντας σκληρούς νόμους στο λαό του προσπαθώντας να εξαφανίσει οτιδήποτε του θύμιζε την αδυναμία του να βρει λύση στο αίνιγμα.
Η βασίλισσα υποφέροντας από την αλλαγή του αγαπημένου της σε συνεργασία με δυο ερωτευμένους έφηβους, με μοναδικό όπλο τους την αγάπη, κατάφεραν να αποδείξουν πώς για να νικήσεις τα τέρατα το μόνο μυστικό είναι να παραμείνεις άνθρωπος.
Τότε μόνο ακόμα και η φύση μπορεί να σου υποκλιθεί και να σε οδηγήσει με τα μαγικά της κόλπα στην ευτυχία.

Το παραμύθι της τετράγωνης λογικής
Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος
εικονογράφηση: Κωνσταντίνος Έσσλιν
Μικρή Άρκτος
208 σελ.
Τιμή € 10,50

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.