fbpx
Συντροφικότητα, αποχωρισμός στο ρόλο παιδιού, εραστή, γονιού

Συντροφικότητα, αποχωρισμός στο ρόλο παιδιού, εραστή, γονιού


Η συντροφικότητα και ο αποχωρισμός είναι μια εμπειρία στην οποία συγχρωτίζονται με συγκίνηση το σώμα και ο ψυχισμός. Αυτή η διαδρομή χρωματίζεται από την προσπάθεια να μάθουμε να ζούμε με άλλους και κατόπιν να αντέξουμε τον αποχωρισμό τους. Έτσι οι άνθρωποι ασυνείδητα ενώνονται για να χωρίσουν! Οποιαδήποτε μορφή συντροφικότητας κρύβει μέσα της το άγχος του αποχωρισμού. Η πίστη φοβάται την απιστία. Η εμπιστοσύνη αναμένει την προδοσία. Η εξαπάτηση προκαλείται πάντα από αυτούς που εμπιστευόμαστε.

Στη διάρκεια της ανθρώπινης πορείας μας λειτουργούμε συχνά ως λαθρεπιβάτες στη ζωή και στα όνειρα των άλλων. Διεισδύουμε στην καθημερινότητά τους ελπίζοντας ότι θα μας συντροφεύσουν ή πιστεύοντας ότι δεν θα τους αποχωρισθούμε. Με αυτή την έννοια η ζωή των άλλων αφήνει αποτυπώματα τα οποία «κάνουν παρέα» στους φόβους και τις ελπίδες μας.

Με βάση τις σκιερές πλευρές του καθενός μας, στο βιβλίο αυτό, πραγματοποιείται μια διερεύνηση της συντροφικότητας και του φόβου της συντροφικότητας, της εγγύτητας και της απόστασης, της σύνδεσης και της αποσύνδεσης. Μια προσέγγιση στο πεδίο της συναισθηματικής εμπειρίας «να ζω με άλλους και να αποχωρίζομαι τους άλλους».

Συντροφικότητα, αποχωρισμός στο ρόλο παιδιού, εραστή, γονιού
Τρύφων Ζαχαριάδης
Αρμός
184 σελ.
Τιμή € 13,00 ‖  βρες το εδώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.