fbpx

Η ΕΠΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΜΠΕΡΓΚ


Η Έιντζελ Βέλλα είναι το αιώνιο κορίτσι της Έπαυλης! Αν η Έιντζελ έχει κάτι σε αφθονία, αυτό είναι χρόνος και παρελθόν...

Όταν ο πατέρας της, ένας λαμπρός επιστήμονας και εξέχων γιατρός, πειραματίστηκε πάνω σ' ένα φάρμακο, πίστευε πως θα θεράπευε μια ασθένεια, στην πραγματικότητα όμως δημιούργησε το ελιξίριο της αθανασίας, προσφέροντας έτσι, σ' εκείνον και την οικογένειά του, ένα δώρο και συνάμα ένα βαρύ φορτίο. Παρέμεναν άνθρωποι, αλλά ήταν πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι και το πιο σημαντικό... ο χρόνος περνούσε χωρίς ν' αφήνει τα σημάδια του επάνω τους. Δεν θα γερνούσαν ποτέ!

Ύστερα από πολλά χρόνια, η Έιντζελ, η μοναδική επιζήσασα της οικογενείας, αποφασίζει να επιστρέψει στο μέρος με τις περισσότερες αναμνήσεις... Στο σπίτι της... Στην Έπαυλη του Γκρίνμπεργκ. Τώρα, που κανείς δεν τη θυμάται, θα προσπαθήσει να ζήσει μια ήρεμη και φυσιολογική ζωή, για όσο τουλάχιστον διάστημα θα της επιτρέψει το μυστικό που κρύβει. Η μοίρα, όμως, έχει άλλα σχέδια γι' αυτήν, καθώς εκεί, στην Έπαυλη, θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον Μάρκο, έναν απλό θνητό, και η αγάπη της για εκείνον θα συγκρουστεί με το μυστικό της παρελθόν. Ένα παρελθόν που τη στοιχειώνει και την κυνηγάει και, όταν τη βρει, οι μάσκες θα πέσουν και κανείς δεν θα είναι πια ασφαλής.

Θα καταφέρει η Έιντζελ να ξεπεράσει τα διλήμματα που παρουσιάζονται; Θα ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος ή θα προδώσει φίλους και οικογένεια, για να επιβιώσει και να κρατήσει ασφαλές το μυστικό της;

Η έπαυλη του ΓκρίνμπεργκΗ έπαυλη του Γκρίνμπεργκ
Μαρία Ευθυμίου
Αλκυών
488 σελ.
Τιμή € 16,00
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.