ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ

ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ


H καθημερινότητά μας σίγουρα δεν μοιάζει με παραμύθι. Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι έχουν την εντύπωση ότι τα παραμύθια είναι μόνο για τους μικρούς, όμως γίνονται ολοένα και περισσότερο αναγνώσιμα κι από τους μεγάλους, είτε με τη δικαιολογία πως οι ακροατές τους είναι πολύ μικροί και δεν μπορούν να τα διαβάσουν, είτε γιατί επέλεξαν ένα βιβλίο με παραμύθια για να το χαρίσουν κι αποφάσισαν να το διαβάσουν πριν το δωρίσουν.

Στις μέρες μας το παραμύθι δεν φθάνει πλέον στα αυτιά μας μέσω της προφορικής παράδοσης, αλλά από τις δαιδαλώδεις διαδρομές της τεχνολογίας αντιμετωπίζοντας «τα θηρία και τους μαινόμενους δράκους των ηλεκτρονικών υπολογιστών».

Προσπαθεί να αντέξει στο χρόνο, με την ελπίδα να μας κρατήσει συντροφιά, να μας ταξιδέψει στον κόσμο, να μας βοηθήσει να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι και με την κρυφή προσδοκία να μας πείσει πως οι ήρωες έζησαν καλά, κι εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα.

Οι Μικρές ιστορίες για το μεγάλο μας κόσμο είναι παραμύθια και δεν είναι παραμύθια. Είναι και δεν είναι αλήθεια, είναι και δεν είναι όνειρο. Είναι όμως σίγουρα ένα διαβατήριο για ένα ταξίδι σε έναν καινούργιο κόσμο, όπου ο κάθε αναγνώστης μπορεί να διαβάσει τη δική του ιστορία.

Μικρές ιστορίες για το μεγάλο μας κόσμοΜικρές ιστορίες για το μεγάλο μας κόσμο
Δήμητρα Π. Πυργελή
εικονογράφηση: Δήμητρα Ψυχογυιού
Παρρησία
48 σελ.
Τιμή € 5,00
1-patakis-link

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: