ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΗΣ ΧΛΟΗΣ


Μια σπουδή πάνω στον έρωτα και το όνειρο είναι το τρίτο βιβλίο της Σάντρας Βούλγαρη, Οι ζωές της Χλόης, που μετά τον Ισμαήλ και τον Κήπο με τα όνειρα μας καλεί σε μια περιπλάνηση στον γοητευτικό κόσμο των ηρώων της.

Το νέο της βιβλίο είναι γραμμένο περισσότερο ως σενάριο για ταινία, θεατρικό έργο ή πίνακας με πολλά επίπεδα. Σκηνές, εικόνες από τις παράλληλες πραγματικότητες μιας γυναίκας που αναζητεί τον εαυτό της κυρίως μέσα από τον έρωτα. Η Χλόη, ο Μιχαήλ και ο Ερμής, εραστές της Χλόης, είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας που εκτυλίσσεται στο παρόν. Ανάμεσα στα κεφάλαια που εξιστορούν στιγμές της ζωής τους, εναλλάσσονται οι μονόλογοι μιας γυναίκας, αναδρομές σε προηγούμενες «ζωές» της Χλόης, αλλά και εικόνες ονειρικές που συμπληρώνουν την ιστορία. Σε αυτόν τον μυστηριώδη κόσμο κινείται ένα άλογο, ο μονόκερος Λευκός, ο οποίος συνδέει μ' έναν μαγικό τρόπο τις ζωές των ηρώων.

Ο «μυστικός κήπος» της Χλόης είναι ένα σύμπαν όπου ο αισθησιασμός και η ολοκληρωτική παράδοση στον έρωτα κυριαρχούν.

Μια τρυφερή, πολύπλευρη ιστορία που κινείται ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα και συμφιλιώνει τις θεωρίες για άλλες ζωές με το σήμερα. Πλάθοντας και αναπλάθοντας τη μορφή της ηρωίδας, μας ταξιδεύει στον χώρο και τον χρόνο με την ευκολία μιας «μικρής μάγισσας» που μέσα από την κρυστάλλινη σφαίρα της μας δείχνει τη ζωή από μια πιο ρομαντική αλλά και αισθησιακή, ταυτόχρονα, σκοπιά.

Οι ζωές της ΧλόηςΟι ζωές της Χλόης
Σάντρα Βούλγαρη
εικονογράφηση: Φαέθων Γρυπάρης, Ελένη Ζερβού, Κατερίνα Σωτηρίου
Φίλντισι
94 σελ.
Τιμή € 10,65
1-patakis-link

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER