fbpx
Η ζωή είναι δώρο

Η ζωή είναι δώρο

Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο της Ελένη Διδασκάλου μετά το Με τη δύναμη της ψυχής που κυκλοφόρησε το 2012 από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Σημειώνει η συγγραφέας: «Είμαστε τυχεροί που γεννηθήκαμε σε μια εποχή, στην οποία τα πάντα βρίσκονται σε κατάσταση ρευστότητας. Τίποτα δεν είναι βέβαιο. Όλοι οι παλιοί κώδικες κι όλες οι εντολές αχρηστεύθηκαν. Ο κόσμος έχει βγει για τα καλά από την ορθή του πορεία. Μπορεί ακόμη να μην έχουν τεθεί τα νέα πρότυπα, σύντομα όμως θα γίνει κι αυτό.

Να θυμάστε πως η ζωή κινείται σε κύκλο. Τα πάντα κινούνται κυκλικά. Ανατέλλουν και δύουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τη συνείδηση των ανθρώπων. Άρχισε να γίνεται έτσι ένα ξεκαθάρισμα. Κι εμείς βρεθήκαμε σε ρευστή κατάσταση. Το παλιό έχει περάσει, το μέλλον παραμένει αβέβαιο και στον ενδιάμεσο χώρο στέκει το παρόν.

Πριν όμως ξεκινήσει ο νέος κύκλος, υπάρχει ένα κενό από το οποίο μπορούμε να ξεγλιστρήσουμε. Τώρα βρισκόμαστε στη στιγμή της κορύφωσης. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία και να φωτιστούμε. Γίνε μέρος της αλλαγής, του ξεκαθαρίσματος, της μεταμόρφωσης. Διάλεξε ανάμεσα στην αποσύνθεση και τη δημιουργία, τους δύο πόλους της κρυμμένης αρμονίας».

 

Η ζωή είναι δώρο
Ελένη Διδασκάλου
Terragraphica
164 σελ.
ISBN: 978-6188167209
Τιμή: €10
001 patakis eshop

 

 

 

 

Κεντρική διάθεση: Βιβλιοπωλείο Παρ’ Ημίν, Χ. Τρικούπη 11Α, Αθήνα, τηλ.: 210 3811201

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.