fbpx
Συναισθηματική ευελιξία

Συναισθηματική ευελιξία

Στο βιβλίο αυτό η διάσηµη ψυχολόγος και ειδική στον τοµέα των συναισθηµάτων, Susan David, εξελίσσει την έννοια της συναισθηµατικής νοηµοσύνης και αναπτύσσει την πρωτοποριακή και ανατρεπτική θεωρία της συναισθηµατικής ευελιξίας, η οποία αποτελεί το κλειδί της ευηµερίας και της επιτυχίας σε κάθε τοµέα της ζωής.

Η συναισθηµατική ευελιξία είναι µια διαδικασία που µας βοηθά να κινηθούµε στα δύσκολα µονοπάτια της ζωής µε συµπόνια, αυτοαποδοχή και ανοιχτό µυαλό. Οι συναισθηµατικά ευέλικτοι άνθρωποι δεν είναι απρόσβλητοι στο στρες και στις αναποδιές της ζωής. Είναι όµως ικανοί να εξετάζουν µε κριτικό, διορατικό και δηµιουργικό τρόπο τα συναισθήµατά τους και να χρησιµοποιούν τα εργαλεία που τους δίνει η συναισθηµατική ευελιξία για να προσαρµόζονται, να ευθυγραµµίζουν τις πράξεις µε τις αξίες τους και να κάνουν τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να διαπρέψουν πραγµατικά.

Μεταφρασµένο σε πολλές γλώσσες, αυτό το συναρπαστικό, εµπνευσµένο και πρωτότυπο κείµενο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυµούν µια πραγµατική αλλαγή στη ζωή τους. Οι πρακτικές συµβουλές του βοηθούν στο να αντιμετωπιστούν µε θάρρος και ευελιξία τα πιο ανησυχητικά συναισθήµατα και να µετατραπούν σε πηγή ενέργειας και δηµιουργικότητας.

 

Συναισθηματική ευελιξία
Η συνέχεια της συναισθηματικής νοημοσύνης
David Susan
Πεδίο
304 σελ.
ISBN 960-546-931-1
Τιμή: €16,90
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.