fbpx
2016 – Ημερολόγιο

2016 – Ημερολόγιο


Ημερολόγιο τοίχου 2016. Συνομιλίες λόγου-εικόνας. Δώδεκα φωτογραφίες του Μανόλη Κορρέ και δώδεκα μικρά κείμενά του συνθέτουν ένα διαφορετικό ημερολόγιο για συντροφιά όλο τον χρόνο. Κυκλοφορεί επίσης σε αγγλική και τουρκική έκδοση.

Γράφει ο Μανόλης Κορρές:

ΣΗΜΕΙΩΜΑ Έρχεται η ηχώ από τη φωνή των προγόνων: Το καλύτερο που κάνει ο άνθρωπος στη ζωή του είναι ότι ζει. Χωρίς όρους και προσδιορισμούς. Ζει όμως μέσα στον χώρο, που τον ζει και δεν γίνεται να μην τον ξέρει. Τον μαθαίνει εύκολα, αν θέλει. Φτάνει να σταματά πότε πότε. Να παίρνει ανάσα. Να παρατηρεί. Στερεομετρικά. Να απευθύνεται σε όλα τα όντα. Που όλα διψούν για κοίταγμα. Αυτό μόνο, τα άλλα έρχονται. Πλούτος. Στοχάζεται. Βυζαίνει το κάθε νέο του απόκτημα. Τακτοποιεί τις σοδειές του. Βάζει πρόγραμμα. Νιώθει τις αισθήσεις του να δουλεύουν. Νοιάζεται. Αγαπά. Αγκαλιάζει. Δονείται. Ακουμπά και ακουμπιέται. Αγγίζει και αγγίζεται. Σώμα και Ψυχή!

2016 – Ημερολόγιο
Συνομιλίες λόγου-εικόνας
Κείμενα – Φωτογραφίες: Μανόλης Κορρές
Γαβριηλίδης
206 σελ.
Τιμή € 10,60
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.