fbpx
Sweetheart baking happiness!

Sweetheart baking happiness!


Το βιβλίο αποτελεί την καλύτερη αφορμή για τους γονείς να γίνουν παιδιά με τα παιδιά τους, μες στην κουζίνα, να ανακαλύψουν μικροί και μεγάλοι μαζί πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσουν τα δικά τους σπιτικά γλυκά, κέικ, αλμυρές τάρτες, καθώς και να διοργανώσουν από κοινού τα καλύτερα παιδικά πάρτι. Μες στην κουζίνα οι συνταγές γίνονται το απόλυτο δημιουργικό παιχνίδι, μια ευκαιρία για περισσότερο χρόνο μαζί, περισσότερο γέλιο μαζί, περισσότερη ζωή μαζί... ως οικογένεια.

Οι συνταγές είναι απλές, δοσμένες με αγάπη – χωρίς μυστικά, με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Και όπως λέει και η Πόλλυ: «Μη διστάζετε να βάλετε μια... γλυκιά πινελιά στην καθημερινότητα του παιδιού σας. Ένα γλυκό είναι ένα κομματάκι στο παζλ της ισορροπημένης διατροφής. Είναι ενέργεια, υγεία, χαρά. Δώστε έμφαση στην ποιότητα των υλικών. Διαβάστε μαζί τα συστατικά στις ετικέτες και δείξτε τους από νωρίς πώς να ξεχωρίζουν την ποιότητα από τη χημεία. Και το πιο σημαντικό: μοιραστείτε μαζί τους την αίσθηση του μέτρου. Αν αυτή συνοδεύει τις επιλογές τους, δεν θα γίνουν ποτέ υπέρβαρα, ούτε ως παιδιά, ούτε ως ενήλικες!»

Sweetheart baking happiness!
Συνταγές για μια γλυκιά καθημερινότητα
Πόλλυ Αντωνιάδη
Καλειδοσκόπιο
96 σελ.
Τιμή € 14,90
http://www.patakis.gr/shop.aspx

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.