fbpx
Γυναίκες που φοβόντουσαν τον ίσκιο τους και αγάπησαν τη σκιά τους

Γυναίκες που φοβόντουσαν τον ίσκιο τους και αγάπησαν τη σκιά τους

 

Ο Ευάγγελος Κουσιάδης, σύμβουλος ψυχικής υγείας, έγραψε ένα ιδιαίτερο βιβλίο που όπως ο ίδιος αποκαλεί είναι ένα ταξίδι ψυχολογικό και φιλοσοφικό στα βάθη της γυναικείας ψυχής. Γραμμένο λογοτεχνικά αλλά με επιστημονικό τρόπο, εκθέτει περιπτώσεις γυναικών που πέρασαν από το γραφείο του με σοβαρές ψυχολογικές επιπλοκές στη ζωή τους. Αφουγκράζεται τα σύγχρονα προβλήματα των ασθενών του και μπαίνει στα βάθη της ψυχοσύνθεσής τους για να ανακαλύψει την αιτία και την ψυχική ίαση.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλες εκείνες τις γυναίκες που, παρόλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες της ζωής τους, τόλμησαν να παλέψουν και να αναζητήσουν μια διέξοδο και μια λύτρωση, ένα καινούργιο νόημα στη ζωή που αισθάνονταν ότι τους έφευγε μέσα από τα χέρια. Στις έξι ιστορίες του βιβλίου παρουσιάζονται διαφορετικές περιπτώσεις γυναικών, που η καθεμιά από την πλευρά της πάλεψε ενάντια στους προσωπικούς της δαίμονες και φόβους, μέχρι εκεί που μπορούσε να φτάσει. Γυναίκες με φοβίες, με άγχος, πανικό και κατάθλιψη, γυναίκες που ζούσαν τυραννικούς έρωτες, μεθυσμένες στην αρχή και δηλητηριασμένες αργότερα από τις ερωτικές τους σχέσεις, γυναίκες κάθε ηλικίας, παγιδευμένες ως νεαρές κοπέλες, παγιδευμένες και ως ώριμες. Το βάρος της πολυπλοκότητας της φύσης τους, τεράστιο και αγχωτικό για αυτές τις ίδιες. Και μαζί τους, σύμμαχος και συνεργάτης, ένας άνδρας θεραπευτής που βλέπει όλον αυτόν τον μεγάλο αγώνα να ξετυλίγεται μπροστά του.

Ο Ευάγγελος Κουσιάδης, κάτοχος Bachelor στη συμβουλευτική ψυχολογία στο πανεπιστήμιο Teeside και εξειδικευμένος στην Ιατρική Ψυχολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και με μετεκπαίδευση στην κλινική ψυχοπαθολογία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Γυναίκες που φοβόντουσαν τον ίσκιο τους και αγάπησαν τη σκιά τους
Ευάγγελος Κουσιάδης
Χίλων εκδοτική
220 σελ.
Τιμή € 13,00

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.