fbpx
Το βιβλίο του Τζέιμς Κόμεϊ στον δρόμο που χάραξε το «Fire & Fury»

Το βιβλίο του Τζέιμς Κόμεϊ στον δρόμο που χάραξε το «Fire & Fury»

Στην κορυφή των best sellers της Amazon βρέθηκε την περασμένη Κυριακή το βιβλίο A Higher Loyalty: Truth, Lies, and Leadership του πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ. Σημαντική λεπτομέρεια: το βιβλίο δεν έχει καν κυκλοφορήσει ακόμα...

Πρόκειται για το βιβλίο που κατά πολλούς θα αποτελέσει το επόμενο Fire & Fury, βαδίζοντας στο δρόμο που χάραξε το αμφιλεγόμενο βιβλίο-φαινόμενο του δημοσιογράφου Μάικλ Γουλφ για τα παρασκήνια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Κόμεϊ ως διοικητής του FBI ήρθε σε σφοδρή σύγκρουση με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος τον απομάκρυνε από το πόστο του τον Μάιο του 2017, και στο βιβλίο του αναμένεται να περιλαμβάνει «ζουμερές» λεπτομέρειες για τα πεπραγμένα του Τραμπ.

Το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού για το βιβλίο του Κόμεϊ αναζωπυρώθηκε μετά την απομάκρυνση του αναπληρωτή διευθυντή του FBI, Άντριου Μακ Κέιμπ, με απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μάλιστα πανηγύρισε για την απόφαση αυτή στα social media, ενώ χαρακτήρισε «υποκριτή» τον Κόμεϊ.

«Κύριε πρόεδρε, ο Αμερικανικός λαός θα ακούσει πολύ σύντομα την ιστορία μου. Και μπορούν να κρίνουν οι ίδιοι ποιος είναι έντιμος και ποιος όχι» απάντησε μέσω Twitter ο Κόμεϊ.

Σημειωτέον ότι το βιβλίο επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει την Πρωτομαγιά, όμως ο εκδοτικός οίκος αποφάσισε να επισπεύσει την έκδοσή του για τις 17 Απριλίου, επικαλούμενο την απαίτηση του αναγνωστικού κοινού να ακούσει την ιστορία του Κόμεϊ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2024 στον Ιανό της Αθήνας

«Αν είναι να μιλήσει κάποιος, ας πει για την αγάπη…» Μιχάλης Γκανάς Για 15η χρονιά, στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και περισσότεροι από 100 άνθρωποι του πνεύματος (ποιητές, συγγραφείς, ζωγράφοι,...

ΝΕΑ
Λατινοαμερικανική «αναγέννηση» στη μακρά λίστα για το International Booker

Ισχυρή παρουσία έχουν οι συγγραφείς από τη Λατινική Αμερική στη μακρά λίστα για το φετινό λογοτεχνικό βραβείο International Booker, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία νέα άνθηση της...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.