fbpx
11χρονος μας μαθαίνει πώς να γίνουμε εξπέρ στο bitcoin

11χρονος μας μαθαίνει πώς να γίνουμε εξπέρ στο bitcoin

Ένας 11χρονος μαθητής από τη Μασαχουσέτη έγραψε και δημοσίευσε ένα βιβλίο 57 σελίδων για το bitcoin, θέλοντας να προσφέρει σε συνομήλικούς του τη δυνατότητα να κατανοήσουν τι είναι το bitcoin και πώς λειτουργεί.

«Σήμερα θα μάθουμε για ένα online νόμισμα που δημιούργησε ο Σατόσι Νακαμότο, και στο τέλος θα έχετε γίνει εξπέρ στο bitcoin» αναφέρει στην εισαγωγή του βιβλίου του ο 11χρονος Andrew Courey, που για να γράψει το βιβλίο Early Bird Gets the Bitcoin χρειάστηκε να κάνει αμέτρητες ώρες έρευνας και να παρακολουθήσει δεκάδες βίντεο στο YouTube με πληροφορίες για το διάσημο πλέον κρυπτονόμισμα.

«Ο καθένας μπορεί να μάθει για τα κρυπτονομίσματα αν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει 70-80 ώρες ερευνώντας κάθε πηγή μέχρι να βρουν μερικές αξιόπιστες πηγές που να βγάζουν νόημα» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNBC ο Courey, προσθέτοντας: «Ολόκληρο το βιβλίο, με τους πιο απλούς όρους, είναι πολύ εύκολο στην ανάγνωση και απλό στην κατανόηση».

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στο Amazon τόσο σε e-book, όσο και σε χάρτινη μορφή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
ΗΠΑ: Ανησυχητική αύξηση των αποπειρών λογοκρισίας βιβλίων σε βιβλιοθήκες

Την ανησυχητική αύξηση των προσπαθειών για απομάκρυνση «αμφιλεγόμενων» βιβλίων από βιβλιοθήκες στις ΗΠΑ επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών (ALA),...

ΝΕΑ
Πώς κινήθηκαν οι πωλήσεις βιβλίων το 2023: Αυξημένος τζίρος, μειωμένος όγκος

Πωλήσεις αυξημένες σε αξία αλλά μειωμένες σε όγκο: αυτή είναι η τάση που καταγράφει για τα βιβλία η έκθεση Global Book Market 2023 της Nielsen BookData και της GfK, με βάση στοιχεία από τις πωλήσεις εκτυπωμένων...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.