fbpx
Μαθήτρια έγραψε βιβλίο για να μπορέσει να πάρει iPhone

Μαθήτρια έγραψε βιβλίο για να μπορέσει να πάρει iPhone

Η 13χρονη Αλέξα Άλισον από τον Καναδά ήθελε να αγοράσει ένα κινητό τηλέφωνο iPhone 6s, όμως το χαρτζιλίκι της δεν της έφτανε και είναι πολύ μικρή για να πιάσει δουλειά. Οπότε, βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να τα καταφέρει: Έγραψε ένα βιβλίο!

«Αφού είμαι πολύ μικρή για να βρω δουλειά, αποφάσισα να δημιουργήσω τη δική μου δουλειά και να γράψω ένα βιβλίο» δήλωσε στην εφημερίδα The Star η Άλισον. «Ένα κορίτσι προσπαθεί να βρει δουλειά. Της λένε πάντα ότι είναι υπερβολικά νέα» προσθέτει, εξηγώντας την πλοκή του βιβλίου της, στο οποίο πρωταγωνιστεί η 12χρονη Ρόουζ, που θέλει να αποκτήσει ένα κινητό όπως όλες οι φίλες της, όμως κανείς δεν την παίρνει σε καμία δουλειά λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Ο τίτλος του βιβλίου είναι ταιριαστός: Είσαι υπερβολικά νέα!.

Η δαιμόνια μαθήτρια έγραψε το βιβλίο της μέσα σε λίγες μέρες, ενώ η θεία της ανέλαβε την εικονογράφηση ως χριστουγεννιάτικο δώρο προς την ανιψιά της. Στη συνέχεια προχώρησε σε αυτοέκδοση του βιβλίου, με δανεικά από τους γονείς της, πουλώντας το έναντι 12-18 δολαρίων το κάθε αντίτυπο. Ήδη έχει πουλήσει 150 αντίτυπα, και κατάφερε να ξεπληρώσει τους γονείς της, αλλά και να αποκτήσει το πολυπόθητο κινητό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
ΗΠΑ: Ανησυχητική αύξηση των αποπειρών λογοκρισίας βιβλίων σε βιβλιοθήκες

Την ανησυχητική αύξηση των προσπαθειών για απομάκρυνση «αμφιλεγόμενων» βιβλίων από βιβλιοθήκες στις ΗΠΑ επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών (ALA),...

ΝΕΑ
Πώς κινήθηκαν οι πωλήσεις βιβλίων το 2023: Αυξημένος τζίρος, μειωμένος όγκος

Πωλήσεις αυξημένες σε αξία αλλά μειωμένες σε όγκο: αυτή είναι η τάση που καταγράφει για τα βιβλία η έκθεση Global Book Market 2023 της Nielsen BookData και της GfK, με βάση στοιχεία από τις πωλήσεις εκτυπωμένων...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.