Η συγκινητική πρωτιά της Έμα Χάνιγκαν
Η συγκινητική πρωτιά της Έμα Χάνιγκαν

Η συγκινητική πρωτιά της Έμα Χάνιγκαν

Στην κορυφή των best sellers της Ιρλανδίας σκαρφάλωσε το τελευταίο βιβλίο της συγγραφέως Έμα Χάνιγκαν, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η άνιση μάχη που δίνει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια με τον καρκίνο φτάνει στο τέλος της, καθώς βρίσκεται σε τερματικό στάδιο.

Είχε προηγηθεί μια εκστρατεία από βιβλιοπωλεία και Ιρλανδούς συγγραφείς για την προώθηση του βιβλίου, με τίτλο Γράμματα στις κόρες μου, ενώ πολλά βιβλιοπωλεία έχουν δεσμευθεί ότι μέρος ή το σύνολο των εσόδων τους από τις πωλήσεις του θα διατεθούν σε ίδρυμα κατά του καρκίνου του μαστού, ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε για πρώτη φορά η συγγραφέας το 2006.

Η Χάνιγκαν ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό μήνυμά της στο Facebook τα δυσάρεστα νέα: «Όλα τα ωραία πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Ο χρόνος που ήξερα πως δανείστηκα πρέπει να επιστραφεί πίσω σύντομα, όπως φαίνεται. Η συζήτηση που δεν ήθελα ποτέ να κάνω έγινε. Η ιατρική μου ομάδα έκανε τα πάντα σε αυτήν τη μάχη, αλλά όλοι οι δρόμοι έχουν πια εξαντληθεί. Το να πω ότι είμαι θλιμμένη είναι πολύ λίγο».

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Το βιβλίο που λέει στις γυναίκες του Τατζικιστάν τι να φορέσουν

Ένα βιβλίο που μοιάζει βγαλμένο από άλλες εποχές κυκλοφόρησε στο Τατζικιστάν από το υπουργείο Πολιτισμού της χώρας, το οποίο δίνει συμβουλές στις γυναίκες για το πώς πρέπει να ντύνονται σε κάθε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: