fbpx
Ένα βιβλίο με light συνταγές νίκησε το «Fire and Fury» στη Βρετανία

Ένα βιβλίο με light συνταγές νίκησε το «Fire and Fury» στη Βρετανία

Μπορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες το πολυσυζητημένο και αμφιλεγόμενο βιβλίο Fire and Fury με τις αποκαλύψεις του για τον Ντόναλντ Τραμπ και τις αποκαλύψεις του να κάνει πάταγο και να καταγράφει θεαματικές πωλήσεις, αλλά στη Βρετανία μάλλον περισσότεροι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για το πώς θα... χάσουν τα κιλά των γιορτών παρά για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Αν και το βιβλίο του Μάικλ Γουλφ πούλησε περίπου 60.000 αντίτυπα στη Βρετανία στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, δεν κατέκτησε την κορυφή της λίστας των best sellers, στην οποία βρέθηκε το βιβλίο Lose Weight for Good (Χάστε βάρος για τα καλά) του Τομ Κέριτζ, με διαιτητικές συνταγές μαγειρικής, που πούλησε πάνω από 70.000 αντίτυπα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Bookscan.

Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ το Fire and Fury βρίσκεται ήδη στην 11η έκδοση, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Henry Holt, έχοντας σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της λίστας των best sellers ήδη από τις πρώτες δύο μέρες κυκλοφορίας του με πωλήσεις εκατοντάδων χιλιάδων αντιτύπων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2024 στον Ιανό της Αθήνας

«Αν είναι να μιλήσει κάποιος, ας πει για την αγάπη…» Μιχάλης Γκανάς Για 15η χρονιά, στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και περισσότεροι από 100 άνθρωποι του πνεύματος (ποιητές, συγγραφείς, ζωγράφοι,...

ΝΕΑ
Λατινοαμερικανική «αναγέννηση» στη μακρά λίστα για το International Booker

Ισχυρή παρουσία έχουν οι συγγραφείς από τη Λατινική Αμερική στη μακρά λίστα για το φετινό λογοτεχνικό βραβείο International Booker, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία νέα άνθηση της...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.