Τα Barnes & Noble δίνουν ξανά έμφαση στα βιβλία

Τα Barnes & Noble δίνουν ξανά έμφαση στα βιβλία

Περισσότερη έμφαση στα βιβλία και λιγότερη στα άλλα προϊόντα τους (παιχνίδια, δώρα) θα δώσουν στο εξής τα αμερικανικά βιβλιοπωλεία Barnes & Noble, που είχαν ένα απογοητευτικό από οικονομικής άποψης τρίτο τρίμηνο 2017, καταγράφοντας καθαρές ζημίες ύψους 30 εκατ. δολαρίων.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης των οικονομικών αναλυτών, ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας βιβλιοπωλείων, Demos Parneros, ανέφερε πως η διοίκηση της εταιρείας είναι ικανοποιημένη από τις αυξημένες πωλήσεις βιβλίων. «Στο μέλλον θα δώσουμε έμφαση στα βιβλία, περιορίζοντας περαιτέρω την ποικιλία προϊόντων εκτός των βιβλίων» τόνισε.

Ανέφερε εξάλλου πως «μέσω ερευνών των πελατών, διαπιστώσαμε ότι οι πελάτες έρχονται στα Barnes & Noble όχι μόνο για να ψάξουν και να ανακαλύψουν [βιβλία], αλλά και για να αλληλεπιδράσουν με τους πωλητές μας. [...] Ενθαρρύνουμε τους πωλητές μας να είναι πιο ενεργητικοί με τους πελάτες και να εμπλέκονται ενεργά μαζί τους». Η ενθάρρυνση αυτή είχε, κατά τον ίδιο, σημαντική επίδραση στην αύξηση των πωλήσεων βιβλίων από τα καταστήματα της αλυσίδας στο τρίτο τρίμηνο του έτους.

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Ατζέντης εγκαταλείπει συγγραφέα που κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Να διακόψει τη συνεργασία του με τον συγγραφέα Τζέιμς Ντάσνερ, γνωστό για το μυθιστόρημα The Maze Runner, αποφάσισε ο ατζέντης του, Μάικλ Μπούρετ, μετά από ανώνυμες καταγγελίες στο διαδίκτυο σε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: