Βραβείο Κακού Σεξ για μια σκηνή βιβλίου που εκτυλίσσεται στην Πάτμο

Βραβείο Κακού Σεξ για μια σκηνή βιβλίου που εκτυλίσσεται στην Πάτμο

Ένα όχι και τόσο... πολυπόθητο βραβείο κέρδισε ο Αμερικανός συγγραφέας Κρίστοφερ Μπόλεν. Πρόκειται για το «Βραβείο Κακού Σεξ» που απονέμει κάθε χρόνο το περιοδικό Literary Review για τη χειρότερη περιγραφή σκηνής σεξ σε βιβλίο.

Η επίμαχη σκηνή βρίσκεται στο βιβλίο του Μπόλεν με τίτλο The Destroyers, και εκτυλίσσεται στο νησί της Πάτμου, όπου ο πρωταγωνιστής του έργου, Ίαν, τα ξαναβρίσκει με την πρώην σύντροφό του. Η σκηνή έχει ως εξής:

«Καλύπτει τα στήθη της με το μαγιό της. Το υπόλοιπο σώμα της παραμένει τόσο απολαυστικά εκτεθειμένο. Το δέρμα στα χέρια και τους ώμους της είναι σε διάφορες αποχρώσεις μαυρίσματος, σαν σημάδια από νερό σε μπανιέρα. Το πρόσωπό της και ο κόλπος της μάχονται για την προσοχή μου, οπότε εγώ κοιτάζω κάτω στο τρίγωνο του μπιλιάρδου μου με το πέος και τους όρχεις μου».

Όπως σχολιάζει το Literary Review: «Οι κριτές αισθάνθηκαν ότι υπάρχουν μέρη του βιβλίου όπου ο Μπόλεν το παρακάνει στις προσπάθειές του να περιγράψει το γνώριμο με νέους όρους, οδηγώντας συχνά σε σύγχυση». Στο συγκεκριμένο απόσπασμα οι κριτές «έμειναν αβέβαιοι ως προς το πόσους όρχεις έχει ο εν λόγω χαρακτήρας».

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: