fbpx
Φίλιπ Πούλμαν και Βαρουφάκης στα βιβλία της χρονιάς, σύμφωνα με την Waterstones

Φίλιπ Πούλμαν και Βαρουφάκης στα βιβλία της χρονιάς, σύμφωνα με την Waterstones

Το νέο βιβλίο του Φίλιπ Πούλμαν, La Belle Sauvage, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο βιβλίο της χρονιάς από την αλυσίδα βιβλιοπωλείων Waterstones.

Στη λίστα των Waterstones με τα επτά βιβλία της χρονιάς βρίσκουμε επίσης μεταξύ άλλων το βιβλίο Λήθη και Λίνκολν του Τζορτζ Σόντερς, που τιμήθηκε με το φετινό βραβείο Man Booker, αλλά και ένα βιβλίο... ελληνικού ενδιαφέροντος: το Μιλώντας στην κόρη μου για την οικονομία του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Η λίστα συντάσσεται από το προσωπικό των Waterstones και προωθεί βιβλία «πραγματικά ξεχωριστά» και που οι εργαζόμενοι στα βιβλιοπωλεία της αλυσίδας «αισθάνθηκαν την περισσότερη υπερηφάνεια προτείνοντας και πουλώντας τα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
ΗΠΑ: Ανησυχητική αύξηση των αποπειρών λογοκρισίας βιβλίων σε βιβλιοθήκες

Την ανησυχητική αύξηση των προσπαθειών για απομάκρυνση «αμφιλεγόμενων» βιβλίων από βιβλιοθήκες στις ΗΠΑ επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών (ALA),...

ΝΕΑ
Πώς κινήθηκαν οι πωλήσεις βιβλίων το 2023: Αυξημένος τζίρος, μειωμένος όγκος

Πωλήσεις αυξημένες σε αξία αλλά μειωμένες σε όγκο: αυτή είναι η τάση που καταγράφει για τα βιβλία η έκθεση Global Book Market 2023 της Nielsen BookData και της GfK, με βάση στοιχεία από τις πωλήσεις εκτυπωμένων...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.