Παραμυθένια Χριστούγεννα στα MAX STORES

Παραμυθένια Χριστούγεννα στα MAX STORES

Τα MAX Βιβλιοπωλεία καλούν τους μικρούς αναγνώστες να ζήσουν από κοντά τα αγαπημένα τους παραμύθια.

Με τη συνεργασία μεγάλων εκδοτών και αξιόλογων συνεργατών, στους χώρους των βιβλιοπωλείων ζωντανεύουν αγαπημένα παραμύθια. Αφήγηση, ζωντανή μουσική, θέατρο, θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές, δώρα και ευχές γίνονται μέρος των παραμυθένιων Χριστουγέννων. Τα ίδια τα βιβλία διαμορφώνουν το σκηνικό των εκδηλώσεων δημιουργώντας έναν ζεστό γιορτινό χώρο. Το βιβλίο εκ των πραγμάτων αποτελεί σημείο σύνδεσης γονέα και παιδιού, απελευθερώνοντας συναισθήματα, και αυτό ακριβώς επιδιώκεται: παιδιά και γονείς, μικροί και μεγάλοι, να βιώσουν μαζί τα παραμύθια και να μεταμορφωθούν όλοι σε ξέγνοιαστα παιδιά.

Τα MAX STORES γιορτάζουν τα Χριστούγεννα επιθυμώντας να είναι για τα παιδιά «παραμυθένια», με ό,τι θέλουν και χρειάζονται περισσότερο: παιχνίδια, βιβλία, φίλους και χρόνο με την οικογένεια. Μέσα από μια σειρά γιορτινών εκδηλώσεων και δράσεων, δίνεται η δυνατότητα στην οικογένεια να περάσει δημιουργικό χρόνο μαζί, παίζοντας, δημιουργώντας, διαβάζοντας, διασκεδάζοντας.

Οι εκδηλώσεις

-Το βιβλίο Τα αληθινά δώρα του Αϊ-Βασίλη της Στέλλας Μιχαηλίδη (εκδόσεις Παπαδόπουλος) θα παρουσιαστεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, 18:00, στο Μax Βιβλιοπωλείο Γαλατσίου (Λ. Γαλατσίου 93-95).

-Το βιβλίο Έρχονται τα Χριστούγεννα της Τάρα Λίλι θα παρουσιαστεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, 12:00, στο Μax Βιβλιοπωλείο Μοσχάτου (Γράμμου 26).

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: