fbpx
«Βροχή» βιβλίων για ένα κοριτσάκι με καρκίνο

«Βροχή» βιβλίων για ένα κοριτσάκι με καρκίνο

Συγκίνηση προκάλεσε στις ΗΠΑ η ιστορία της Lena Tietjen, ενός 4χρονου κοριτσιού από το Νιου Τζέρσεϊ που διαγνώστηκε με μη εγχειρήσιμο καρκίνο στον εγκέφαλο και οι γιατροί της έδωσαν μερικούς μήνες ζωής χωρίς θεραπεία. Με χημειοθεραπείες από τις αρχές Δεκεμβρίου, οι γιατροί ελπίζουν ότι θα ζήσει περίπου έναν χρόνο.

Ένας συγγενής του κοριτσιού ξεκίνησε μια εκστρατεία χρηματοδότησης ώστε όποιος το επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά στη μάχη της Lena με τον καρκίνο, ενώ παράλληλα η οικογένειά της έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία με τίτλο «Η βιβλιοθήκη της Lena», ζητώντας από όποιον θέλει να της προσφέρει βιβλία για να της δίνουν θετική ενέργεια όλο αυτό το διάστημα.

Ήδη, σύμφωνα με το δίκτυο ABC, η οικογένεια έχει δεχτεί πάνω από 150 πακέτα με βιβλία. «Ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη βλέποντας όλα αυτά τα βιβλία που τόσο γενναιόδωρα δώρισε ο κόσμος» δήλωσε η μητέρα της, Erin. «Διαβάσαμε επίσης όλα τα σημειώματα και τα ευγενικά λόγια που έγραψε ο κόσμος. Είναι τόσο χαρούμενη, και αυτό το ξέσπασμα αγάπης είναι συγκινητικό» πρόσθεσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2024 στον Ιανό της Αθήνας

«Αν είναι να μιλήσει κάποιος, ας πει για την αγάπη…» Μιχάλης Γκανάς Για 15η χρονιά, στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και περισσότεροι από 100 άνθρωποι του πνεύματος (ποιητές, συγγραφείς, ζωγράφοι,...

ΝΕΑ
Λατινοαμερικανική «αναγέννηση» στη μακρά λίστα για το International Booker

Ισχυρή παρουσία έχουν οι συγγραφείς από τη Λατινική Αμερική στη μακρά λίστα για το φετινό λογοτεχνικό βραβείο International Booker, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία νέα άνθηση της...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.