Ο βιβλιοφάγος Elon Musk

Ο βιβλιοφάγος Elon Musk

Την άγνωστη σχέση του με τα βιβλία αποκαλύπτει ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Elon Musk, διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla και της διαστημικής εταιρείας SpaceX, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone.

«Με μεγάλωσαν τα βιβλία. Τα βιβλία, και μετά οι γονείς μου» αναφέρει χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι μέχρι τα 8 του χρόνια ζούσε με τους γονείς του στη Νότια Αφρική, όμως δεν τους έβλεπε συχνά, και στον ελεύθερο χρόνο του, υπό την (υπερβολικά) χαλαρή επίβλεψη μίας οικονόμου, διάβαζε βιβλία και κατασκεύαζε εκρηκτικά. Μάλιστα, ο θρύλος θέλει τον Musk να έχει διαβάσει ολόκληρη την εγκυκλοπαίδεια Brittanica σε ηλικία 9 ετών!

Εξάλλου, σε συνέντευξή του το 2015 στο περιοδικό Forbes, ο πατέρας του Elon Musk, Errol, είχε δηλώσει: «Ο Elon ήταν πάντα εσωστρεφής. Οπότε, εκεί που πολλοί άνθρωποι θα πήγαιναν σε ένα μεγάλο πάρτι και θα περνούσαν ωραία και θα έπιναν και θα μιλούσαν για διάφορα πράγματα όπως το ράγκμπι και τα αθλητικά, θα έβρισκες τον Elon να έχει εντοπίσει τη βιβλιοθήκη του οικοδεσπότη και να διαβάζει τα βιβλία του».

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Εκδοτική προσφορά από την Alpha Bank για όλο τον Δεκέμβριο

Για άλλη μια φορά, η Alpha Bank δίνει την ευκαιρία στο αναγνωστικό κοινό να αποκτήσει με μεγάλη έκπτωση μια πολύ σημαντική έκδοση: Καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, ο τόμος Το ελληνικό τραγούδι από το 1821...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: