fbpx
Κλείνει η 4η μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στις ΗΠΑ

Κλείνει η 4η μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στις ΗΠΑ

Τίτλοι τέλους για την αλυσίδα βιβλιοπωλείων Book World, την τέταρτη μεγαλύτερη στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να κλείσει και τα 45 καταστήματά της, αποδίδοντας τα οικονομικά της προβλήματα στην αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου και των ψηφιακών βιβλίων.

«Με μεγάλη λύπη πρέπει να σας πούμε, σήμερα, ότι η επιχείρησή μας δεν μπορεί πια να συνεχίσει» αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της. «Έχοντας εργαστεί τόσο σκληρά για πάνω από 40 χρόνια, μπορείτε να κατανοήσετε πόσο δύσκολο είναι αυτό για μας και για όλους όσοι εμπλέκονται στην Book World. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την Book World βιώσιμη και επιτυχημένη, όμως δεν ήταν γραφτό. 40 και πλέον χρόνια μετά τα εγκαίνια του πρώτου μας βιβλιοπωλείου, όλα τα καταστήματα Book World θα κλείσουν τις πόρτες τους κάπου στις αρχές του 2018».

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2018 τα βιβλιοπωλεία της αλυσίδας θα πωλούν τα βιβλία τους σε τιμές διάλυσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.