Σε βιβλίο ο λόγος του Μπομπ Ντίλαν για το Νόμπελ Λογοτεχνίας
Σε βιβλίο ο λόγος του Μπομπ Ντίλαν για το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Σε βιβλίο ο λόγος του Μπομπ Ντίλαν για το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Ο λόγος του Μπομπ Ντίλαν για τη βράβευσή του με το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, τον οποίο δεν ακούσαμε ποτέ, θα κυκλοφορήσει σε ένα βιβλίο 32 σελίδων από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster.

Ο Ντίλαν προκάλεσε πολλές συζητήσεις πέρυσι όταν, αφού ανακοινώθηκε από την ακαδημία ως το πρόσωπο-έκπληξη που τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ, αρνήθηκε να παραστεί στην τελετή βράβευσής του τον Δεκέμβριο, επικαλούμενος ανειλημμένες υποχρεώσεις. Τελικά, αποδέχθηκε προσωπικά το βραβείο σε εκδήλωση τον περασμένο Απρίλιο.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε κανονική έκδοση, αλλά και σε μια ειδική υπογεγραμμένη έκδοση, με μόλις 100 αντίτυπα, η οποία θα στοιχίζει περίπου 21.500 ευρώ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Pitchfork.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, ο Ντίλαν στον λόγο του αναφέρεται στις πηγές έμπνευσής του, όπως ο Μπάντι Χόλι, αλλά και στα λογοτεχνικά έργα που τον επηρέασαν, όπως η Οδύσσεια, το Μόμπι Ντικ και το Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο.

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Βιβλίο για παιδιά βάζει τον Χίτλερ στους «μεγάλους ηγέτες»

Αντιδράσεις προκαλεί η κίνηση ενός ινδικού εκδοτικού οίκου να συμπεριλάβει σε ένα βιβλίο με «Μεγάλους Ηγέτες», απευθυνόμενο σε παιδιά, τον Αδόλφο Χίτλερ. Ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας φιγουράρει δίπλα σε...

ΝΕΑ
Βραχείς κατάλογοι διαγωνισμών Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ 2018

Το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου ανακοινώνει τους βραχείς καταλόγους των βραβείων του για τη συγγραφή, εικονογράφηση και μετάφραση λογοτεχνικών βιβλίων για παιδιά...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: