fbpx
«Ποιήματα σε χρώμα: Οι ποιητές συναντούν τον G. Gounaro»

«Ποιήματα σε χρώμα: Οι ποιητές συναντούν τον G. Gounaro»

Την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00, το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου θα παρουσιάσει βραδιά ποίησης με θέμα: «Ποιήματα σε χρώμα: Οι ποιητές συναντούν τον G. Gounaro», την οποία έχει οργανώσει η ποιητική ομάδα της διαδικτυακής ανθολογίας poets.gr.

Σύγχρονοι ποιητές θα διαβάσουν ποιήματά τους, με τα οποία επιχειρούν να συνομιλήσουν με το έργο του ζωγράφου Γιώργου Γουναρόπουλου.

Συμμετέχουν οι ποιητές: Πάνος Κυπαρίσσης, Σωτήρης Παστάκας, Γιώργος Βέης, Χάρης Βλαβιανός, Σπύρος Βρεττός, Πέτρος Στεφανέας, Λένα Σαμαρά, Έλσα Κορνέτη, Σταμάτης Πολενάκης, Χάρης Ιωσήφ, Νίκος Κατσικάνης, Γιώργος Αλισάνογλου, Μαρία Κουλούρη, Ελένη Γαλάνη, Αλέξιος Μάινας, Ειρήνη Μαργαρίτη, Ελένη Ντούξη, Έλενα Πολυγένη, Γεωργία Τρούλη, Δημήτρης Γλυφός, Φάνης Παπαγεωργίου, Δανάη Σιώζιου, Νίκος Φιλντίσης και Κωνσταντίνα Κορρυβάντη.

Τη βραδιά θα προλογίσει ο ζωγράφος Ανδρέας Δεβετζής.

Θα ακουστούν έργα για σόλο φλάουτο από την Ηλέκτρα Καρανικόλα.

Συντονισμός: Μάνια Μεζίτη

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου, η οποία φέρει το όνομα του ποιητή Γιώργου Παυλάτου.

Είσοδος ελεύθερη

Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου
Γ. Γουναρόπουλου 6 και Φρυγίας, Άνω Ιλίσια

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.