fbpx
Ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος στην Αθήνα

Ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος στην Αθήνα

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel και στις 7:00 το απόγευμα, διοργανώνεται τιμητική εκδήλωση για τον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου από τις εκδόσεις Εν Πλω με τίτλο Εγρήγορση, Χχρέος των Ορθοδόξων.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της Έκθεσης Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου και Μοναστηριακών Προϊόντων που οργανώνουν οι εκδόσεις Εν Πλω από την Παρασκευή 3 μέχρι και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με μια μεγάλη ποικιλία τίτλων ορθόδοξης πνευματικότητας σε συνεργασία με πολλούς εκδοτικούς οίκους και μοναστήρια.

Το βιβλίο Εγρήγορση, Χρέος των Ορθοδόξων θα παρουσιάσουν οι ομιλητές:

-Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, πρώην υπουργός και πρώην επίτροπος της Ε.Ε.
-Γεώργιος Παπαγεωργίου, ομότιμος καθηγητής Χειρουργικής, πρώην συντονιστής διευθυντής Β´ Χειρουργικής Κλινικής ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».
-Θανάσης Παπαθανασίου, διευθυντής του περιοδικού Σύναξη, Δρ Θεολογίας.
-Γεώργιος Φίλιας, καθηγητής Λειτουργικής στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας στη Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ.

Επίσης θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου με τίτλο Η ανασύσταση της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας (1991-2016) με αφορμή την Δ' επαυξημένη έκδοσή του, ενώ θα προβληθεί και μικρό ντοκιμαντέρ με στιγμές από την ιεραποστολική πορεία του αρχιεπισκόπου.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: 211 11 98 900-1

Divani Caravel
Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Συνάντηση του Να Μου Γελλάς με τον διεθνολόγο Κωνσταντίνο Φίλη, Τετάρτη 24/4

Οι συναντήσεις του namougellas.com, αυτή η μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσεις ζωντανά με ανθρώπους που θαυμάζεις, συνεχίζονται. «Την Τετάρτη 24 Απριλίου, δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς θα...

ΝΕΑ
Βιβλίο που μπλόκαρε ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ κυκλοφορεί μισόν αιώνα μετά

Ο μεγάλος σκηνοθέτης Στάνλεï Κιούμπρικ είχε το εξής ελάττωμα, όπως συμφωνούν λίγο-πολύ όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του: την τελειομανία του. Έτσι, όταν το 1970 κάποιος τόλμησε σε ένα βιβλίο...

ΝΕΑ
Η ανορθόδοξη μέθοδος του Καζούο Ισιγκούρο πίσω από τους τίτλους των βιβλίων του

Για τον μάλλον ασυνήθιστο τρόπο με τον οποίο επιλέγει τους τίτλους των βιβλίων του μαζί με τη σύζυγό του μίλησε ο νομπελίστας συγγραφέας Καζούο Ισιγκούρο σε εκδήλωση στο Λονδίνο. Όπως περιέγραψε ο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.