fbpx
Σκοτσέζα συγγραφέας ταξίδεψε στην Κρήτη με... πριβέ πτήση

Σκοτσέζα συγγραφέας ταξίδεψε στην Κρήτη με... πριβέ πτήση

 Το ταξίδι στην Ελλάδα με αεροπλάνο αποδείχθηκε πιο ευχάριστο απ’ όσο περίμενε η Σκοτσέζα συγγραφέας Karon Grieve, καθώς ήταν η μοναδική επιβάτις στο αεροσκάφος της Jet2 που πραγματοποιούσε την πτήση Γλασκώβη-Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως έγινε γνωστό, στο αεροπλάνο των 189 θέσεων είχαν κλείσει εισιτήριο δύο ακόμα πελάτες, οι οποίοι όμως δεν εμφανίστηκαν ποτέ, και έτσι η Grieve ήταν ολομόναχη, αν και της κράτησαν καλή παρέα τόσο οι αεροσυνοδοί, όσο και οι πιλότοι του αεροσκάφους.

«Μου έδωσαν δωρεάν γεύμα και δωρεάν ποτά και πολύ όμορφη παρέα, γιατί όλο το προσωπικό ερχόταν συνεχώς και μιλούσε μαζί μου, συμπεριλαμβανομένων της κυβερνήτριας και του συγκυβερνήτη» δήλωσε στο STV η συγγραφέας, ενώ σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε πως αισθάνθηκε «σαν VIP».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.