Μια εφαρμογή που μετατρέπει τη συλλογή βιβλίων σας σε δανειστική βιβλιοθήκη
Μια εφαρμογή που μετατρέπει τη συλλογή βιβλίων σας σε δανειστική βιβλιοθήκη

Μια εφαρμογή που μετατρέπει τη συλλογή βιβλίων σας σε δανειστική βιβλιοθήκη

 Μια πρωτότυπη εφαρμογή που μετατρέπει τη συλλογή βιβλίων του κάθε χρήστη της σε δανειστική βιβλιοθήκη λανσάρουν τρία αδέλφια, με στόχο να την επεκτείνουν σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την εφαρμογή Libro Library, η οποία έχει έναν πολύ απλό τρόπο λειτουργίας: ο χρήστης καταγράφει στην εφαρμογή τα βιβλία που έχει στη βιβλιοθήκη του και είναι διαθέσιμα προς δανεισμό, και οι άλλοι χρήστες μπορούν να τα δανειστούν, αν τους ενδιαφέρουν.

Για την ώρα, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για iOS και βρίσκεται στο στάδιο της δοκιμής, ενώ είναι λειτουργική μόνο σε κάποιες πόλεις της Λατινικής Αμερικής, όπως το Μπουένος Άιρες και το Σαντιάγο της Χιλής, όπου υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς χρήστες. Ωστόσο, όσο εκδηλώνεται ενδιαφέρον και σε άλλες περιοχές, η εφαρμογή θα επεκτείνεται και σε αυτές.

«Έχουμε κι εμείς πολλά βιβλία, τυπωμένα βιβλία εννοούμε, και μεγαλώσαμε πριν την εποχή του ebook» δηλώνει ο Yongrim, ένα από τα τρία αδέλφια. «Ποτέ δεν μας πέρασε ο έρωτας για τα τυπωμένα βιβλία, μοιραζόμαστε αυτό το αίσθημα με τους χρήστες».

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά στη Βρετανία δεν έχουν ούτε ένα δικό τους βιβλίο

Πάνω από 750.000 παιδιά στη Βρετανία δεν έχουν ούτε ένα δικό τους βιβλίο στο σπίτι τους, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η φιλανθρωπική οργάνωση National Literacy Trust, που δρα κατά του...

ΝΕΑ
Μια εμπειρία γεμάτη τεχνολογία για όλη την οικογένεια από το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ καλωσορίζει στις αίθουσές του παιδιά και γονείς σε μια διαφορετική εμπειρία γεμάτη… τεχνολογία. Σε μια σειρά κυριακάτικων δραστηριοτήτων και workshops που θα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: