fbpx
Μια εφαρμογή που μετατρέπει τη συλλογή βιβλίων σας σε δανειστική βιβλιοθήκη

Μια εφαρμογή που μετατρέπει τη συλλογή βιβλίων σας σε δανειστική βιβλιοθήκη

 Μια πρωτότυπη εφαρμογή που μετατρέπει τη συλλογή βιβλίων του κάθε χρήστη της σε δανειστική βιβλιοθήκη λανσάρουν τρία αδέλφια, με στόχο να την επεκτείνουν σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την εφαρμογή Libro Library, η οποία έχει έναν πολύ απλό τρόπο λειτουργίας: ο χρήστης καταγράφει στην εφαρμογή τα βιβλία που έχει στη βιβλιοθήκη του και είναι διαθέσιμα προς δανεισμό, και οι άλλοι χρήστες μπορούν να τα δανειστούν, αν τους ενδιαφέρουν.

Για την ώρα, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για iOS και βρίσκεται στο στάδιο της δοκιμής, ενώ είναι λειτουργική μόνο σε κάποιες πόλεις της Λατινικής Αμερικής, όπως το Μπουένος Άιρες και το Σαντιάγο της Χιλής, όπου υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς χρήστες. Ωστόσο, όσο εκδηλώνεται ενδιαφέρον και σε άλλες περιοχές, η εφαρμογή θα επεκτείνεται και σε αυτές.

«Έχουμε κι εμείς πολλά βιβλία, τυπωμένα βιβλία εννοούμε, και μεγαλώσαμε πριν την εποχή του ebook» δηλώνει ο Yongrim, ένα από τα τρία αδέλφια. «Ποτέ δεν μας πέρασε ο έρωτας για τα τυπωμένα βιβλία, μοιραζόμαστε αυτό το αίσθημα με τους χρήστες».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΝΕΑ
Σκοτία: «Ταφόπλακα» στο φετινό λογοτεχνικό φεστιβάλ Aye Write

Ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά φεστιβάλ της Σκοτίας, το Aye Write, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν είκοσι χρόνια, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, όπως γνωστοποίησαν οι διοργανωτές του....

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.