Ο Satya Nadella πατάει το refresh

Ο Satya Nadella πατάει το refresh

Hit Refresh ονομάζεται το βιβλίο του διευθύνοντος συμβούλου της Microsoft, Satya Nadella, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες. Πατήστε refresh, δηλαδή, ένας τίτλος που αναφέρεται στην κίνηση που κάνουμε όταν θέλουμε να ανανεωθεί το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας στον browser μας.

Ένα από τα κύρια θέματα του βιβλίου, στο οποίο μεταξύ άλλων ο Nadella περιγράφει τις προσπάθειές του να επαναπροσδιορίσει το brand της Microsoft από το 2014 που ανέλαβε τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου, είναι η αλλαγή. Και αυτό αντανακλάται και στον τίτλο του βιβλίου.

Όπως εξήγησε ο ίδιος ο Nadella σε ανάρτησή του στο LinkedIn:

«Όταν πατάς refresh στον browser σου, πατώντας το μικρό βελάκι ή τον συνδυασμό κουμπιών function+F5, ανανεώνεται. Δεν σβήνει τα πάντα για να ξαναρχίσει από την αρχή, όπως γράφει ο Bill Gates στον πρόλογο του βιβλίου – στην πραγματικότητα κρατάει κάποια πράγματα και αντικαθιστά άλλα. Το πάτημα του refresh είναι απαραίτητο για κάθε άνθρωπο και οργανισμό που θέλει να έχει μια επίδραση που να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, από αθλητές, ηγέτες και καλλιτέχνες μέχρι πόλεις, επιχειρήσεις και κοινωνίες. Κάποιοι άνθρωποι και οργανισμοί έχουν μια μεγάλη στιγμή “hit refresh” και άλλοι το κάνουν συχνά. Πιστεύουμε ότι το “hit refresh” ήταν η τέλεια μεταφορά για τις τρεις θεματικές του βιβλίου: το προσωπικό μου ταξίδι ως εδώ, τον εν εξελίξει μετασχηματισμό της εταιρείας και το επικείμενο κύμα τεχνολογικής και οικονομικής αλλαγής».

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
The Athens Prize for Literature

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, έγινε το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου η απονομή των βραβείων The Athens Prize for Literature του περιοδικού (δε)κατα στην Αίθουσα Τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Αθηναίων....

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: