fbpx
Στον Εμανουέλ Καρέρ το βραβείο της Έκθεσης Βιβλίου της Γουαδαλαχάρα

Στον Εμανουέλ Καρέρ το βραβείο της Έκθεσης Βιβλίου της Γουαδαλαχάρα

Ο συγγραφέας Εμανουέλ Καρέρ απέσπασε το βραβείο της Έκθεσης Βιβλίου της Γουαδαλαχάρα, το οποίο θα του απονεμηθεί στις 25 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτής που πραγματοποιείται στο Μεξικό και είναι μία από τις σημαντικότερες στη Λατινική Αμερική.

Ο 59χρονος Καρέρ είναι συγγραφέας που διασχίζει «διάφορα δημιουργικά εδάφη με μια άνεση που του επέτρεψε να γίνει ένας από τους πλέον πολυδιαβασμένους και με τη μεγαλύτερη επιρροή συγγραφείς ανάμεσα στις νέες γενιές» γράφει η επιτροπή στην ανακοίνωσή της, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συγγραφέας, σεναριογράφος και δημοσιογράφος, ο Καρέρ «εργάζεται επίσης για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση αλλά χωρίς να παραβλέπει τη μεγάλη ουμανιστική παράδοση» προσθέτει η επιτροπή, την οποία αποτελούν συγγραφείς και κριτικοί από διάφορες χώρες. Το βραβείο συνοδεύεται από οικονομικό έπαθλο 150.000 δολαρίων ΗΠΑ (126.240 ευρώ).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.